5033LC batterij

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR1025 batterij
Ansmann CR1025 batterij
€2,89
Energizer CR1025 batterij
Energizer CR1025 batterij
€3,09

De 5033LC is een lithium knoopcel met een nominale spanning van 3 volt. Deze knoopcel heeft een diameter van 10 mm en een dikte van 2,5 mm. De 5033LC wordt ook wel aangeduid met de code CR1025. Als deze specificaties niet overeenkomen met uw behoeften, zijn er uiteraard diverse andere formaten en types van lithium knoopcel batterijen verkrijgbaar.

Het plaatsen van de 5033LC batterij

Zodra u de 5033LC batterij uit de verpakking haalt, moet u deze in het desbetreffende apparaat installeren waarvoor u deze hebt aangeschaft. In veel gevallen bevindt zich aan één kant van de batterij een plus-teken. Dit geeft aan dat deze kant overeen moet komen met de positieve markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken te vinden is, kunt u er rekening mee houden dat bij lithium knoopcel batterijen de kant met tekst altijd als de positieve pool wordt beschouwd. Bij gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel is voorzichtigheid geboden. Open de behuizing altijd zorgvuldig om schade te voorkomen en observeer hoe de batterij moet worden geplaatst. Meestal is de zijde met de code zichtbaar en dient deze als een nuttige referentiepunt.

Wilt u een 5033LC batterij kopen? Batterijenstunter.be is de beste keuze voor batterijen. U kunt uw bestelling aanvullen met onze AA batterijen, AAA batterijen, C batterijen, D batterijen of 9 volt batterijen.