CR1225 3 volt

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR1225 batterij
Ansmann CR1225 batterij
€3,09
Varta CR1225 batterij
Varta CR1225 batterij
€3,49

De CR1225 3 volt is een type 3V lithium knoopcel met een diameter van 12 mm en een dikte van 2,5 mm. Deze afmetingen zijn reeds gecodeerd in de CR1225 3 volt benaming, waarbij de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte. De afkorting "CR" staat voor "cylindrical round" en wordt doorgaans gevolgd door de specifieke code voor de batterij, zoals in dit geval "CR1225 3 volt." Het is belangrijk op te merken dat er verschillende varianten van de lithium knoopcel batterij beschikbaar zijn met diverse afmetingen, mocht deze niet aan uw behoeften voldoen.

Het installeren van een CR1225 3 volt batterij

Wanneer u de CR1225 3 volt batterij uit de verpakking haalt, dient u deze te plaatsen in het apparaat waarvoor u deze heeft aangeschaft. In veel gevallen zult u op één zijde van de batterij een plus-teken (+) zien. Dit geeft aan dat deze zijde moet worden uitgelijnd met de corresponderende markering in uw apparaat. Indien er geen plus-teken op de batterij staat, wordt over het algemeen de zijde waarop tekst is afgedrukt beschouwd als de positieve kant voor lithium knoopcellen. In situaties zoals het gebruik in een autosleutel is het van essentieel belang om voorzichtig de behuizing te openen om schade te voorkomen en zorgvuldig te observeren hoe de batterij moet worden geplaatst. Meestal is de zijde met de code de zichtbare zijde, wat een handige referentiepunt vormt.

Op zoek naar een CR1225 3 volt batterij? Batterijenstunter.be is uw beste keuze voor batterijen. Maak uw bestelling compleet met onze assortimenten van AA batterijenAAA batterijenC batterijenD batterijen of 9 volt batterijen.