CR2 batterij

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

De CR2 batterij 3V lithium bieden wij van veel verschillende merken aan zoals Duracell, Varta en Panasonic. De 3V CR2 batterij wordt veel toegepast in digitale foto camera's, meetapparatuur en alarm systemen maar u vindt de CR2 batterij ook vaak in zaklampen. Er worden echter zoveel nieuwe apparaten geproduceerd die wellicht ook met dit type batterij werken, het is dus niet uitgesloten dat u de CR2 batterij voor een geheel andere toepassing nodig heeft. Leest u hoe dan ook de informatie hieronder om zeker te weten dat dit de batterij is die u nodig heeft.

DLCR2 | EL1CR2 | 5046LC | CR15H270 | CR17355 3V

De namen DLCR2, EL1CR2, 5046LC, CR15H270 en CR17355 worden ook vaak gebruikt als aanduiding van de lithium 3V CR2 batterij maar CR2 is de meest gebruikte code. Al deze codes staan voor dezelfde 3 volt batterij, u kunt deze CR2 batterij dus gebruiken als vervanger, ongeacht het merk dat u nu in gebruikt heeft.

Maat 3 volt lithium CR2 batterij

Een 3V CR2 batterij heeft een lengte van 26mm en een dikte van 15,5mm.

Een CR2 batterij bewaren

Indien u besluit om een CR2 batterij te bewaren, is het essentieel om dit op een droge en koele plek te doen. In de praktijk betekent dit dat u de batterij bij kamertemperatuur in een droge omgeving opbergt. Hierdoor blijft de CR2 batterij in optimale conditie. Als u van plan bent om een reeds aanwezige CR2 batterij te gebruiken, controleer dan altijd eerst of de houdbaarheidsdatum nog geldig is. Niet alleen kan een verlopen batterij niet meer naar behoren werken, maar er is tevens een aanzienlijke kans op lekkages met alle nadelige gevolgen van dien. Het belangrijk om te weten dat de CR2 batterij een lithiumbatterij is, die echter na aanschaf nog geruime tijd opgeslagen kan worden.

3V CR2 batterij kopen? Batterijenstunter.be voor de beste keuze.