Koop bij ons een breed assortiment 9V batterijen ofwel 9 volt batterijen. U heeft de keuze uit drie soorten:

  1. Alkaline 9V batterij: Alkaline 9V batterij: Geschikt voor allerlei toepassingen, zoals afstandsbedieningen, speelgoed, weegschalen, rookmelders en microfoons. Onze A-merken, waaronder Duracell, Varta, Energizer en Ansmann, bieden betrouwbare prestaties. Bedrijven kiezen vaak voor de alkaline 9 volt industrial varianten vanwege hun goede prestaties en handige grootverpakking. Voor particulieren hebben we ook de retail blisters 9V batterijen, waarvan de Duracell Plus Power de bekendste is. De industrial blokbatterijen zijn vaak goedkoper omdat het grootverpakkingen betreft en hierdoor minder verpakkingsmateriaal nodig is terwijl de kwaliteit gelijkwaardig is. 
  2. Lithium 9V batterij: Ideaal voor toepassingen waarbij veel vermogen of langdurig constant verbruik nodig is, zoals rookmelders en back-up batterijen. Deze 9V batterijen gaan tot wel 7x langer mee in een rookmelder en zijn uiteindelijk voordeliger in gebruik.
  3. Oplaadbare 9V batterij: Een milieuvriendelijk alternatief voor de alkaline 9V batterij. In combinatie met een goede batterijlader kunnen oplaadbare 9V batterijen een geschikte vervanging zijn, afhankelijk van de toepassing. De oplaadbare 9V variant blokbatterij die u kunt kopen is niet voor iedere toepassing een goed 9V alternatief, deze raden wij bijvoorbeeld af in een rookmelder, wij informeren u hier graag over, neemt u vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Blokbatterij

Let op dat een 9V batterij ook wel een blokbatterij wordt genoemd vanwege de vorm, maar er zijn ook andere batterijen, zoals de 4,5V batterij, met een vergelijkbare vorm. Zorg ervoor dat u de juiste blokbatterij selecteert.

Diverse merken van de 9 volt batterijen kopen

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende gerenommeerde merken zoals Duracell, Duracell Procell, Varta, Philips, Ultralife, Energizer, Energizer Industrial en Ansmann. Voor elke toepassing vindt u hier een door ons geselecteerd assortiment 9 volt batterij op blister maar ook de 9 volt batterij in grootverpakking. De Duracell Procell 9V batterijen kunt u bij ons in grootverpakking kopen, deze zijn gunstiger in prijs dan de retail 9 volt blisters en hebben dezelfde kwaliteit. Wij houden van veel soorten 9 volt batterijen een grote voorraad aan die wij direct uit eigen voorraad kunnen uitleveren. Mocht het toch zo zijn dat uw behoefte 9V batterijen groter is dan onze voorraad , dan kunnen wij altijd snel leveren vanuit onze leverancier, neemt u hiervoor contact met ons op. Bij batterijenstunter vindt u altijd de beste aanbieding voor elke 9V batterij, of het nu gaat om Duracell, Varta, Energizer of Ansmann 9V (9 volt) batterijen. Koop nu en profiteer van onze uitstekende service! Kijkt u ook eens naar een AA batterij, AAA batterij, C batterij, een D batterij, horloge batterij of wellicht een lithium knoopcel batterij.