9 volt batterijen

9V batterijen ofwel 9 volt batterijen kunt u bij ons in 3 soorten kopen:


De alkaline 9V batterij (9 volt) is een blokbatterij en is te gebruiken voor vrijwel alle normale toepassingen zoals het gebruik in afstandsbedieningen, speelgoed, weegschalen, rookmelders microfoons enz. Het zijn zondermeer krachtige 9V batterijen, u kunt de alkaline 9V batterijen kopen voor betrouwbare prestaties. U kunt bij ons uitsluitend A-merken 9V batterijen kopen zoals Duracell, Varta, Energizer en Ansmann. Bedrijven kopen meestal de alkaline 9 volt industrial varianten blokbatterij van Duracell, Varta of Energizer vanwege hun goede prestaties en handige grootverpakking. Deze 9 volt batterijen zijn echter ook zeer geschikt voor de particuliere markt maar u kunt bij ons ook de retail blisters 9V batterijen kopen uiteraard, de Duracell plus power is hiervan de bekendste batterij. De industrial blokbatterijen zijn vaak goedkoper omdat het grootverpakkingen betreft en hierdoor minder verpakkingsmateriaal nodig is terwijl de kwaliteit gelijkwaardig is. Alleen voor toepassingen waarbij veel vermogen noodzakelijk is of langdurig constant verbruik zoals bijvoorbeeld een rookmelder raden wij de lithium 9V (9 volt) blok batterij aan. Ook worden deze 9 volt batterijen veel gebruikt als back-up batterij voor diverse toepassingen. Een lithium 9V batterij heeft een veel hogere capaciteit en is veel constanter.

De 9V (9 volt) lithium batterijen kunt u bij ons van diverse merken kopen en gaan in een rookmelder tot 7x langer mee. Buiten het feit dat ze veel langer meegaan, zijn deze 9V varianten uiteindelijk ook goedkoper in gebruik, dit is dus wel een goede investering indien uw toepassing hiervoor geschikt is. Oplaadbare 9 volt blok batterijen zijn de vervangers voor de alkaline 9V batterij en kunt u bij ons ook kopen. In combinatie met een goede batterijlader kan een oplaadbare 9 volt batterij een goede vervanging zijn van 9V alkaline batterijen afhankelijk van de toepassing. De oplaadbare 9 volt variant blokbatterij die u kunt kopen is niet voor iedere toepassing een goed 9V alternatief, deze raden wij bijvoorbeeld af in een rookmelder, wij informeren u hier graag over, neemt u vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Blokbatterij

De 9 volt batterij wordt ook vaak een blokbatterij genoemd. Deze benaming heeft deze te danken aan de vorm van een blok. Echter is er bijvoorbeeld ook nog de 4,5V batterij, die ook de vorm van een blok heeft. Vergewis u er daarom van of u de juiste heeft.

Duracell | Duracell Procell | Varta | Philips | Ultralife | Energizer | Ansmann | 9 volt batterijen kopen

Wij leveren verschillende merken van de 9V batterij zoals Duracell, Duracell Procell, Varta, Philips, ultralife, Energizer, Energizer industrial en Ansmann. Dit zijn zondermeer allemaal zeer goede 9V (9 volt) batterijen. Voor elke toepassing vindt u hier een door ons geselecteerd assortiment 9 volt batterij op blister maar ook de 9 volt batterij in grootverpakking. De Duracell Procell 9V batterijen kunt u bij ons in grootverpakking kopen, deze zijn gunstiger in prijs dan de retail 9 volt blisters en hebben dezelfde kwaliteit. Wij houden van veel soorten 9 volt batterijen een grote voorraad aan die wij direct uit eigen voorraad kunnen uitleveren. Mocht het toch zo zijn dat uw behoefte 9V batterijen groter is dan onze voorraad , dan kunnen wij altijd snel leveren vanuit onze leverancier, neemt u hiervoor contact met ons op.

Naar België bedragen de verzendkosten €5,95. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €3,95. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur besteld zijn, worden normaal gesproken dezelfde dag verzonden. Mocht dit niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld in de vakantieperiode, dan staat dit altijd duidelijk omschreven in het winkelmandje. Alle prijzen in deze webshop zijn inclusief BTW. Belgische bedrijven met geldig BTW nummer kopen bij ons zonder BTW.

9V (9 volt) batterijen van Duracell, Varta, Energizer of Ansmann kopen doet u dus bij batterijenstunter, altijd de beste aanbieding voor iedere batterij.