LR60 batterij

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

Binnen deze specificatie treft u de LR60 knoopcelbatterij aan. Deze specifieke batterij staat bekend als een veelgebruikte variant van de knoopcel. Met afmetingen van 6,8 x 2,15 mm heeft deze batterij een compact formaat. De geleverde spanning van deze alkaline batterij bedraagt 1,5V. Naast dit type zijn er diverse andere soorten van de alkaline knoopcellen beschikbaar. In de volgende sectie wordt uitgebreid ingegaan op de LR60 batterij, inclusief de toepassingen, alternatieve aanduidingen en de optie van zilveroxide als vervanging.

Alternatieve coderingen voor de LR60 batterij

Het kan soms verwarrend zijn, omdat de alkaline LR60 batterij ook onder andere coderingen kan vallen dan enkel LR60. Diverse leveranciers maken gebruik van verschillende codes. Zo kunt u op de LR60 batterij ook coderingen zoals AG1, LR620, LR621 of 164 tegenkomen. Ondanks de variatie in codes, betreft het telkens dezelfde type batterij. Deze batterij wordt doorgaans ingezet bij toepassingen met een laag stroomverbruik. Dit komt doordat een alkaline knoopcel met deze afmetingen beperkte lading kan opslaan, waardoor deze niet geschikt is voor toepassingen met hoog vermogen. Ons assortiment alkaline knoopcellen fungeert als uitstekende vervanger voor alle merken. Het is belangrijk te vermelden dat vele online winkels de knoopcel onder een specifieke code verkopen. Hierdoor kan het lastig zijn om te bepalen welke batterij vereist is, vooral als u meerdere varianten aanschaft. Onze bijgevoegde pakbon geeft duidelijk aan welke codes overeenkomen met de door u bestelde code, waardoor u altijd exact weet welke batterij geschikt is voor uw toepassing.

Alternatieve LR60 batterijopties

Nog steeds blijkt dat veel mensen voor horloges gebruikmaken van alkaline batterijen. Wij raden dit echter af; het is altijd beter om te kiezen voor zilveroxide batterijen. Alkaline batterijen kunnen lekkage veroorzaken en hebben bovendien een kortere levensduur. Het is aan te raden batterijen met de aanduidingen LR en AG niet te gebruiken voor horloges. Indien u een alternatief zoekt voor de LR60 batterij in uw horloge, raden we aan te opteren voor de SR621 batterij. Kortom, elke alkaline knoopcel kan worden vervangen door een zilveroxide horloge batterij, wat vooral bij horloges wordt aanbevolen. Bij gebruik van alkaline batterijen dient u deze eerder te vervangen, wat gepaard gaat met extra kosten vergeleken met het prijsverschil tussen alkaline en zilveroxide.

Waarom zou u uw LR60 batterij bij ons moeten aanschaffen?

Verscheidene online winkels bieden de mogelijkheid om talloze LR60 batterijen te bestellen, maar het blijkt vaak dat deze niet op voorraad zijn na uw bestelling. Bij batterijenstunter.be pakken we het anders aan. De getoonde voorraad LR60 batterijen in onze webshop is daadwerkelijk beschikbaar en het is niet mogelijk om meer te bestellen dan we in voorraad hebben. Hierdoor bent u altijd verzekerd van direct leverbare artikelen. Mocht u toch meer nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. In veel gevallen kunnen we snel schakelen. LR60 batterij kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.