CR2354 3V

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR2354 batterij
Ansmann CR2354 batterij
€3,69

De CR2354 3V is een lithium knoopcelbatterij met een nominale spanning van 3 volt, een diameter van 23 millimeter en een dikte van 5,4 millimeter. Deze afmetingen worden vaak gecodeerd in de productnaam, waarbij de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte. De "CR" in de naam staat voor "cylindrical round" en wordt doorgaans voorafgegaan door andere specificaties op de batterij, zoals "CR2354 3V." Het is belangrijk op te merken dat er diverse andere varianten van de lithium knoopcel batterij beschikbaar zijn met verschillende afmetingen, mocht dit niet de juiste maat zijn voor uw toepassing.

CR2354 3V batterij installeren

Wanneer u de CR2354 3V batterij uit de verpakking haalt, is het vanzelfsprekend dat u deze moet plaatsen in het apparaat waarvoor u deze hebt aangeschaft. In veel gevallen zult u een positief teken (+) aan één zijde van de batterij zien. In dat geval moet deze zijde overeenkomen met de markering in uw apparaat. Indien er geen positief teken aanwezig is, geldt doorgaans dat de zijde waarop de tekst staat geschreven, als positieve pool fungeert bij lithium knoopcellen. Bij toepassingen zoals autosleutels is extra voorzichtigheid geboden. Bij het openen van de behuizing dient u zorgvuldig te werk te gaan om schade te voorkomen, en het is raadzaam om goed te observeren hoe de batterij geplaatst moet worden. Meestal bevindt de zijde met de code zich aan de buitenkant, wat een handig herkenningspunt kan zijn.

Op zoek naar een CR2354 3V batterij? Kies voor Batterijenstunter.be, uw betrouwbare leverancier voor diverse soorten batterijen. Bekijk ons assortiment met onder andere de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9 volt batterij om uw bestelling compleet te maken.