AG7 batterij

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

Ontdek de AG7 batterij - een veelgebruikte knoopcel van 9,5 x 2,7 mm met een spanning van 1,5V.  Ontdek hier meer over de toepassing, alternatieve benamingen en het zilveroxide alternatief. Naast dit type zijn er diverse andere soorten van de alkaline knoopcellen beschikbaar.

Andere benaming voor de AG7 batterij

De alkaline AG7 batterij kan ook onder andere codes verschijnen, zoals LR926, LR927, LR57 of 195. Het betreft echter steeds hetzelfde batterijtje. Onze verkochte alkaline knoopcellen zijn uitstekende vervangers voor elk ander merk. Op de pakbon die wij meesturen, kunt u direct zien welke codes overeenkomen met de door u bestelde code, waardoor het duidelijk is welk batterijtje u voor welke toepassing nodig heeft.

Overweeg een alternatief voor de AG7 batterij

We raden af om alkaline batterijen in horloges te gebruiken vanwege een verhoogd risico op lekken en een kortere levensduur. Kies altijd voor een zilveroxide horloge batterij in plaats van de LR- en AG-batterijen voor horloges. Voor uw AG7 batterijalternatief in horloges kunt u de SR927 batterij overwegen. Zilveroxide batterijen zijn een duurzamer en betrouwbaarder alternatief voor horloges. Hoewel de prijs van zilveroxide batterijen hoger is dan die van alkaline, bespaart u op de lange termijn kosten van frequente vervanging.

Waarom kunt u uw AG7 batterij het beste bij ons kopen?

Bij batterijenstunter.be hanteren we een transparant voorraadbeleid. De aantallen die u in onze webshop ziet, weerspiegelen onze daadwerkelijke voorraad. U zult nooit een bestelling kunnen plaatsen voor meer batterijen dan we op voorraad hebben. Zo bent u altijd verzekerd van directe leverbaarheid. Indien u meer batterijen nodig heeft dan beschikbaar in de webshop, neem dan contact met ons op. We kunnen vaak snel schakelen om aan uw behoeften te voldoen. AG7 batterij kopen? Kies voor Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding en snelle levering.