AG3 batterij

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

De AG3 batterij is een veelgebruikte knoopcel die u bij ons kunt vinden. Met afmetingen van slechts 7,9 x 3,6 mm is deze batterij compact maar krachtig, met een spanningsafgifte van 1,5V. Naast dit type zijn er diverse andere soorten van de alkaline knoopcellen beschikbaar. In deze sectie leest u alles over de AG3 batterij, de toepassingen, alternatieve benamingen en het zilveroxide alternatief.

Alternatieve codes voor de AG3 batterij

Het kan verwarrend zijn, maar naast AG3 kunnen er op de alkaline batterij ook andere codes vermeld staan. Leveranciers gebruiken verschillende coderingen, zoals LR736, LR41 of 192, die allemaal verwijzen naar dezelfde batterij. Deze knoopcel wordt voornamelijk gebruikt bij lage stroomverbruikstoepassingen, vanwege de beperkte lading die een knoopcel met deze afmetingen kan opslaan. Onze alkaline knoopcellen zijn uitstekende vervangers voor elk ander merk. Op de bijgeleverde pakbon kunt u direct zien welke codes overeenkomen met uw bestelling, waardoor u altijd precies weet welke batterij u voor welke toepassing heeft besteld.

Alternatief voor AG3 batterij in horloges

Het gebruik van alkaline batterijen in horloges raden we sterk af. Kies altijd voor zilveroxide, omdat alkaline batterijen een groot risico op lekkage hebben en bovendien minder lang meegaan. Gebruik de batterijen met de letters LR en AG dus niet voor horloges. Als u een alternatief voor de AG3 batterij in uw horloge nodig heeft, kunt u het beste de SR736 batterij kiezen. Bij ons kunt u iedere alkaline knoopcel vervangen door een zilveroxide horloge batterij, wat vooral bij gebruik in horloges wordt aanbevolen. Het vervangen van alkaline batterijen brengt vaak hogere kosten met zich mee dan het prijsverschil tussen alkaline en zilveroxide.

Waarom kiezen voor Batterijenstunter.be voor uw AG3 batterij?

Veel webshops bieden een onbeperkt aantal AG3 batterijen aan, maar blijken deze niet op voorraad te hebben na uw bestelling. Bij Batterijenstunter.be werken we anders. Het aantal AG3 batterijen dat u in onze webshop ziet staan, is daadwerkelijk onze eigen voorraad, en u kunt niet meer bestellen dan we hebben. Zo bent u altijd zeker van directe beschikbaarheid van uw bestelde artikelen. Heeft u toch meer nodig dan beschikbaar in de webshop? Neem dan contact met ons op; we kunnen meestal snel schakelen. Koop uw AG3 batterij bij Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding en uitstekende service.