2320 batterij

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Varta CR2320 batterij
Varta CR2320 batterij
€3,69

De 2320 batterij betreft een 3V lithium-knoopcel met een diameter van 23 mm en een dikte van 2,0 mm. Deze specificaties zijn inherent aan de 2320 batterij en worden weergegeven in de code ervan; de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte. Bij het zoeken naar de 2320 batterij komt men vaak ook de code CR2320 tegen. Als deze code op de batterij vermeld staat, is dit dezelfde batterij als de 2320 batterij. Doorgaans wordt "CR" als een toevoeging aan de batterijcode gebruikt, in plaats van alleen "2320". Beide codes verwijzen echter naar dezelfde batterijcategorie. Het is belangrijk op te merken dat er diverse andere varianten van de lithium knoopcel batterij beschikbaar zijn als deze specificaties niet aan uw behoeften voldoen.

Instructies voor het gebruik van de 2320 batterij

Na het uitpakken van de 2320 batterij dient u deze uiteraard te installeren in het betreffende apparaat waarvoor u het hebt aangeschaft. In veel gevallen zal aan één zijde een "+"-teken te zien zijn, wat aangeeft dat deze zijde overeenkomt met de markering in uw apparaat. Indien er geen "+"-teken aanwezig is, wordt de zijde met tekst meestal beschouwd als de positieve pool bij lithium-knoopcellen. Bij gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel is het belangrijk om voorzichtig de behuizing te openen om beschadiging te voorkomen, en zorgvuldig te observeren hoe de batterij geplaatst moet worden. Vaak is de zijde met de code zichtbaar en kan dit als referentiepunt dienen.

Op zoek naar een 2320 batterij? Bezoek Batterijenstunter.be, uw beste keuze voor batterijen. Maak uw bestelling compleet met een van onze AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9V batterij.