LR626 batterij

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

Binnen deze productcategorie ontdekt u de LR626 batterij, een uiterst gangbare knoopcelbatterij. Deze compacte batterij heeft afmetingen van 6,8 x 2,6 mm en levert een spanning van 1,5V dankzij zijn alkaline samenstelling. Naast dit type zijn er diverse andere soorten van de alkaline knoopcellen beschikbaar. In de volgende secties vindt u uitgebreide informatie over de LR626 batterij, inclusief zijn toepassingen, alternatieve benamingen en het zilveroxide vervangingsmodel.

Andere coderingen voor de LR626 batterij

Het kan verwarrend zijn dat de alkaline LR626 batterij onder verschillende codes kan vallen dan alleen LR626. Diverse leveranciers hanteren diverse coderingen voor dit model. Zo kunt u op de LR626 batterij ook de codes AG4, LR66 of 177 tegenkomen. Ondanks deze verschillende codes betreft het telkens dezelfde knoopcelbatterij. Deze batterij wordt voornamelijk gebruikt in situaties met laag stroomverbruik, omdat de afmetingen van een alkaline knoopcel van dit formaat beperkte energieopslag mogelijk maken. Dit maakt het ongeschikt voor toepassingen met hogere vermogensvereisten. Onze selectie alkaline knoopcelbatterijen dient als uitstekend alternatief voor elk ander merk. Veel online winkels verkopen knoopcellen onder bepaalde specifieke codes, wat kan leiden tot verwarring bij het thuis ontvangen van de bestelling, vooral wanneer er verschillende soorten zijn aangeschaft. Op de meegeleverde pakbon bieden wij echter direct inzicht in welke codes overeenkomen met de door u bestelde code, waardoor het duidelijk is welke batterij voor welke toepassing is bedoeld.

Alternatief voor LR626 batterij

Het gebruik van alkaline batterijen in horloges komt nog steeds vaak voor. Toch raden wij dit ten zeerste af, aangezien zilveroxide batterijen een betere keuze zijn. Alkaline batterijen hebben een aanzienlijke kans op lekkage en gaan bovendien minder lang mee. De batterijmodellen met de aanduidingen LR en AG dienen niet te worden gebruikt in deze context. Indien u een alternatief zoekt voor de LR626 batterij in uw horloge, opteer dan voor de SR626 batterij met zilveroxide. U kunt elke alkaline knoopcel vervangen door een equivalente zilveroxide horloge batterij, wat wij sterk aanbevelen voor horlogetoepassingen. Het vervangen van alkaline batterijen is duurder dan het prijsverschil tussen alkaline en zilveroxide, aangezien dit vaker moet gebeuren.

Redenen om uw LR626 batterij bij ons aan te schaffen

In tegenstelling tot veel andere webshops kunt u bij batterijenstunter.be alleen daadwerkelijk beschikbare LR626 batterijen bestellen. Het voorraadniveau dat u op onze website ziet, is accuraat en vertegenwoordigt ons actuele aanbod. Zo bent u verzekerd van directe leverbaarheid van uw bestelling. Als u meer exemplaren nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen; we kunnen doorgaans snel aan uw vraag voldoen. LR626 batterij kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.