CR2032 3 volt

Filters
8 ProductenPagina 1 van 1

De CR2032 3 volt is een lithiumknoopcel met een nominale spanning van 3V. Deze cel heeft een diameter van 20 mm en een dikte van 3,2 mm. De code CR2032 bevat informatie over de afmetingen, waarbij de eerste twee cijfers de diameter aangeven en de laatste twee cijfers de dikte vertegenwoordigen. Het "CR" in de code staat voor "cylindrical round" en wordt doorgaans op de batterij vermeld, resulterend in de volledige code CR2032 3 volt. Het is belangrijk op te merken dat er verschillende maten van de lithium knoopcel batterij beschikbaar zijn, mocht deze specifieke maat niet aan uw behoeften voldoen.

In gebruik nemen van de CR2032 3 volt

Bij het in gebruik nemen van de CR2032 3 volt batterij, dient u deze in het desbetreffende apparaat te plaatsen nadat u deze uit de verpakking heeft gehaald. In de meeste gevallen zal één zijde van de batterij een plus-teken hebben, wat aangeeft dat deze zijde overeenkomt met de plus-markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, is de zijde waarop tekst staat meestal de positieve zijde bij lithiumknoopcellen. Als u de batterij in bijvoorbeeld een autosleutel gebruikt, is het van groot belang om voorzichtig de behuizing te openen om schade te voorkomen en goed te observeren hoe de batterij moet worden geplaatst. Meestal is de zijde met de code zichtbaar en dient deze als een handig herkenningspunt.

Wilt u een CR2032 3 volt batterij aanschaffen? Dan bent u bij Batterijenstunter.be aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreide selectie van batterijen en zijn uw beste keuze voor kwaliteitsproducten. U kunt uw bestelling aanvullen met de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9V batterij.