CR1025 3 volt

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR1025 batterij
Ansmann CR1025 batterij
€2,89
Energizer CR1025 batterij
Energizer CR1025 batterij
€3,09

De CR1025 3 volt is een cilindrische lithium knoopcel met een spanning van 3 volt. Deze knoopcel heeft een diameter van 10 mm en een dikte van 2,5 mm. De afmetingen zijn gecodeerd in de productnaam; de eerste twee cijfers geven de diameter aan, terwijl de laatste twee cijfers de dikte vertegenwoordigen. De "CR" in de code staat voor "cylindrical round" en wordt doorgaans op de batterij vermeld, dus de volledige code die u op de batterij zult vinden, is "CR1025 3 volt". Het is belangrijk op te merken dat er verschillende varianten van lithium knoopcel batterijen beschikbaar zijn als deze afmetingen niet aan uw behoeften voldoen.

CR1025 3 volt gebruiken

Als u de CR1025 3 volt batterij wilt gebruiken, dient u deze uit de verpakking te halen en in het apparaat te plaatsen waarvoor u deze hebt gekocht. In veel gevallen staat er een plus-teken aan één kant van de batterij, wat aangeeft dat deze kant overeenkomt met de positieve aansluiting in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, geldt over het algemeen dat de kant waarop de tekst staat, de positieve kant is bij lithium knoopcellen. In situaties waarbij de batterij in bijvoorbeeld een autosleutel wordt gebruikt, moet u extra voorzichtig zijn. Open de behuizing altijd zorgvuldig om schade te voorkomen en let goed op hoe de batterij moet worden geplaatst. Vaak is de zijde met de code zichtbaar en dient dit als herkenningspunt.

Als u op zoek bent naar een CR1025 3 volt batterij, kunt u deze vinden bij Batterijenstunter.be, uw beste keuze voor batterijen. U kunt uw bestelling aanvullen met AA batterijen, AAA batterijen, C batterijen, D batterijen of 9 volt batterijen.