LR69 batterij

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

Binnen deze productcategorie ontdekt u de LR69 batterij. Dit batterijtje is een zeer veelgebruikte knoopcel. De afmetingen van deze compacte batterij zijn gering, met een omvang van 9,5 x 2,1 mm. De spanning die deze alkalinebatterij voortbrengt, bedraagt 1,5V. Naast dit type zijn er diverse andere soorten van de alkaline knoopcellen beschikbaar. Hieronder vindt u uitgebreide informatie over de LR69 batterij, inclusief toepassingen, alternatieve benamingen en het zilveroxide substituut.

Verschillende identificatiecodes voor de LR69 batterij

Het kan enigszins verwarrend zijn, maar de alkaline LR69 batterij kan alternatieve identificatiecodes hebben naast LR69. Diverse leveranciers hanteren verschillende codes. Zo komt u bijvoorbeeld de codes AG6, LR920, LR921 of 171 tegen op de LR69 batterij. Desondanks betreft het telkens dezelfde batterij. Deze batterijvariant wordt steevast aangewend in situaties met een beperkte stroombehoefte, omdat een alkaline knoopcel met deze dimensies geen grote lading kan opslaan. Derhalve is deze niet geschikt wanneer er een hoog vermogen vereist is. Onze aangeboden alkaline knoopcelbatterijen vormen een uitstekend alternatief voor elk ander merk in alle gevallen. Diverse online winkels verkopen deze knoopcellen doorgaans onder één specifieke code. Hierdoor is het soms lastig om bij ontvangst te bepalen welk type u precies nodig heeft, vooral indien u meerdere varianten heeft aangeschaft. Op de meegeleverde pakbon die wij verstrekken, kunt u direct vaststellen welke codes overeenkomen met de door u bestelde code. Dit verduidelijkt altijd welke batterijvariant benodigd is voor welke specifieke toepassing.

Alternatief voor de LR69 batterij

Het blijkt nog vaak voor te komen dat mensen gebruikmaken van alkalinebatterijen in horloges. Dit is echter niet aan te raden; kies te allen tijde voor een zilveroxide horloge batterij. Het gebruik van alkaline kan namelijk lekkages veroorzaken en deze variant gaat bovendien minder lang mee. De batterijen met de aanduidingen LR en AG zijn dus niet geschikt voor dit doeleinde. Indien u een alternatieve batterij zoekt voor uw horloge ter vervanging van de LR69 batterij, kunt u opteren voor de SR920 batterij. Dit stelt u in staat elke alkaline knoopcel te vervangen door een zilveroxidevariant, een aanbeveling die wij eveneens doen voor horlogegebruik. Bij gebruik van alkaline dient u de batterij eerder te vervangen, hetgeen hogere kosten met zich meebrengt dan het prijsverschil tussen alkaline en zilveroxide.

Waarom kunt u uw LR69 batterij het beste bij ons kopen?

Bij talrijke webwinkels kunt u een overvloed aan LR69 batterijen bestellen, om vervolgens tot de ontdekking te komen dat het bestelde product niet voorradig is. Wij hanteren een andere werkwijze bij Batterijenstunter.be. De voorraad LR69 batterijen die u op deze webshop ziet, komt exact overeen met onze daadwerkelijke beschikbaarheid. Het is niet mogelijk om meer dan onze eigen voorraad te bestellen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van direct leverbare artikelen. Indien u toch meer exemplaren nodig heeft, neem dan contact met ons op. In veel gevallen kunnen wij snel schakelen. LR69 batterij kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.