CR2330 3 volt

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR2330 batterij
Ansmann CR2330 batterij
€3,59

De CR2330 3 volt batterij is een lithium-knoopcelbatterij met een diameter van 23 mm en een dikte van 3,0 mm. Deze afmetingen zijn al gecodeerd in de naam van de CR2330 3 volt batterij, waarbij de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte. De afkorting 'CR' staat voor "cylindrical round" en wordt meestal aangetroffen op de behuizing van de batterij, gevolgd door de rest van de code, zoals in dit geval: CR2330 3 volt. Het is echter belangrijk op te merken dat er verschillende andere formaten van de lithium knoopcel batterij beschikbaar zijn als deze maat niet geschikt is voor uw behoeften.

Het plaatsen van een CR2330 3 volt batterij in uw apparaat

Zodra u de CR2330 3 volt batterij uit de verpakking haalt, moet u deze in het bijbehorende apparaat plaatsen. In veel gevallen ziet u aan één zijde van de batterij een plus-teken, wat aangeeft dat deze zijde overeenkomt met de plusmarkering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, is de zijde waarop de tekst is geschreven altijd de pluszijde bij lithium-knoopcelbatterijen. Bij het gebruik van deze batterijen in bijvoorbeeld een autosleutel is voorzichtigheid geboden. Open de behuizing altijd zorgvuldig om schade te voorkomen en zorg ervoor dat u goed begrijpt hoe de batterij moet worden geplaatst. Vaak is de zijde met de code de zichtbare kant en dient dit als een nuttig herkenningspunt.

Op zoek naar een CR2330 3 volt batterij? Batterijenstunter.be biedt de beste selectie batterijen. U kunt uw bestelling aanvullen met de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9 volt batterij.