BR2320

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Varta CR2320 batterij
Varta CR2320 batterij
€3,69

De BR2320 is een 3V lithium knoopcel met een diameter van 23 mm en een dikte van 2,0 mm. Deze afmetingen zijn reeds gecodeerd in het BR2320-model, waarbij de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte. Deze batterij heeft een alternatieve chemische samenstelling en is ontworpen voor een consistent spanningsniveau met een lage ontlading. Voor deze toepassing kunt u eenvoudig een batterij met de CR-code gebruiken. Andersom is niet aanbevolen, omdat de BR-variant niet voldoende stroom zal leveren voor toepassingen die de CR2320 vereisen. Het is belangrijk op te merken dat er tal van andere soorten van de lithium knoopcel batterij beschikbaar zijn als dit niet de juiste maat is.

Het in gebruik nemen van een BR2320 batterij

Zodra u de BR2320 batterij uit de verpakking haalt, moet u deze in het betreffende apparaat plaatsen waarvoor u deze heeft aangeschaft. In veel gevallen zult u aan één zijde een plus-teken opmerken, wat aangeeft dat deze zijde moet overeenkomen met de markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, is de zijde waarop de tekst is geschreven meestal de positieve pool bij lithium knoopcellen. Bij gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel is het van groot belang om voorzichtig de behuizing te openen, zodat er niets beschadigd raakt, en om goed te letten op de juiste batterijoriëntatie. In de meeste gevallen is de zijde met de code zichtbaar en dient dit als een handig herkenningspunt.

Op zoek naar een BR2320 batterij? Bezoek Batterijenstunter.be, uw beste bron voor batterijen. Bekijk ons assortiment aan de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9V batterij.