A76 batterij

Filters
5 ProductenPagina 1 van 1

Binnen deze productcategorie ontdekt u de A76 batterij, een veelgebruikte knoopcel van gering formaat. Met afmetingen van slechts 11,6 x 5,4 mm biedt deze alkaline batterij een spanning van 1,5V. Naast dit type zijn er diverse andere soorten van de alkaline knoopcellen beschikbaar. Hieronder vindt u uitgebreide informatie over de A76 batterij, inclusief toepassingen, alternatieve benamingen en het zilveroxide vervangingsmodel.

Alternatieve benamingen voor de A76 batterij

Hoewel de A76-batterij bekendstaat onder die code, kan het verwarrend zijn om verschillende codes op dezelfde alkaline batterij tegen te komen. Diverse leveranciers hanteren verschillende codes. Zo kunnen de codes AG13, LR44 of LR1154 ook op dezelfde A76-batterij staan; het betreft echter steeds dezelfde batterij. Deze batterij wordt gebruikt bij situaties met laag stroomverbruik, omdat een alkaline knoopcel van dit formaat niet veel lading kan vasthouden en dus niet geschikt is voor toepassingen met hoog vermogen. Onze verkochte alkaline knoopcellen zijn altijd uitstekende alternatieven voor elk ander merk. Vaak bieden webwinkels deze knoopcellen aan onder bepaalde codes, waardoor het lastig kan zijn om de juiste batterij voor uw toepassing te vinden. Onze meegeleverde pakbon laat direct zien welke codes overeenkomen met uw bestelde code, waardoor duidelijk is welke batterij u voor welke toepassing heeft aangeschaft.

Vermijd gebruik van een A76 batterij in horloges

Het komt nog regelmatig voor dat mensen alkaline batterijen in horloges plaatsen. Dit is echter af te raden; kies altijd voor zilveroxide horloge batterijen. Alkaline batterijen hebben een aanzienlijk risico op lekkage en gaan bovendien minder lang mee. De batterijen met de aanduidingen LR en AG zijn dus niet geschikt voor horloges. Indien u een vervanging zoekt voor de A76 batterij in uw horloge, opteer dan voor de SR44 batterij. Het is mogelijk om elke alkaline knoopcel te vervangen door een zilveroxide variant, wat sterk wordt aangeraden voor horlogegebruik. Bij gebruik van alkaline moet u de batterij vaker vervangen, wat hogere kosten met zich meebrengt dan het prijsverschil tussen alkaline en zilveroxide.

Waarom bij ons uw A76 batterij aanschaffen?

Veel webwinkels bieden talloze A76 batterijen aan, maar na uw bestelling blijkt soms dat ze niet op voorraad zijn. Bij batterijenstunter.be hanteren we een andere aanpak. De voorraad A76 batterijen die op deze webshop vermeld staat, komt overeen met daadwerkelijke beschikbaarheid. Het is niet mogelijk om meer te bestellen dan onze eigen voorraad. Hierdoor heeft u altijd de garantie dat uw bestelde artikelen direct leverbaar zijn. Mocht u meer nodig hebben, neem dan contact op; we zijn meestal snel in staat om hierop te reageren. Aanschaffen van een A76 batterij? Kies voor de beste aanbieding bij Batterijenstunter.be.