CR2012 3 volt

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Energizer CR2012 batterij
Energizer CR2012 batterij
€3,59

De CR2012 3 volt is een lithium knoopcelbatterij met een spanning van 3V, een diameter van 20 mm en een dikte van 1,2 mm. Deze afmetingen zijn al gecodeerd in de naam van de batterij: de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter, en de laatste twee naar de dikte. De "CR" staat voor "cylindrical round" en wordt meestal aan het begin van de batterijcode geplaatst. In dit geval is de volledige code voor deze batterij dus "CR2012 3 volt." Het is belangrijk op te merken dat er verschillende soorten lithium knoopcel batterijen beschikbaar zijn met andere afmetingen als deze niet geschikt is voor uw toepassing.

Plaatsen van de CR2012 3 volt batterij

Om de CR2012 3 volt batterij te installeren, dient u deze uit de verpakking te halen en in het betreffende apparaat te plaatsen. In veel gevallen ziet u aan één kant een plus-teken (+), wat aangeeft dat deze zijde overeen moet komen met de plus-markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, is de kant waarop de tekst staat geschreven altijd de positieve kant bij lithium knoopcellen. Als u de batterij bijvoorbeeld in een autosleutel gebruikt, is het belangrijk om voorzichtig de behuizing te openen om schade te voorkomen en goed te observeren hoe de batterij moet worden geplaatst. Vaak is de zijde met de code zichtbaar en kan dienen als herkenningspunt.

Als u op zoek bent naar een CR2012 3 volt batterij, kunt u deze kopen bij Batterijenstunter.be, de beste keuze voor batterijen. U kunt uw bestelling aanvullen met onze assortimenten van AA batterijenAAA batterijenC batterijenD batterijen of 9V batterijen.