AG13 batterij

Filters
5 ProductenPagina 1 van 1

In deze categorie vindt u de AG13 batterij. Dit veelgebruikte knoopcelletje met afmetingen van 11,6 x 5,4 mm heeft een indrukwekkende spanning van 1,5V. Maar er is meer! Ontdek hier alles over de toepassingen, alternatieve benamingen en het zilveroxide alternatief voor de AG13 batterij. Naast dit type zijn er diverse andere soorten van de alkaline knoopcellen beschikbaar.

Alternatieve codes voor de AG13 batterij

Alternatieve codes voor de AG13 batterij kunnen soms voor verwarring zorgen. Verschillende leveranciers hanteren verschillende codes, zoals LR1154, LR44 of A76, maar laat u niet misleiden, ze verwijzen allemaal naar hetzelfde batterijtje. Een eenduidige code voor een batterij zou zeker handiger zijn, maar helaas, fabrikanten hebben hier niet altijd oren naar. Onze uitgebreid assortiment bevat echter alle informatie die u nodig heeft om de juiste keuze te maken. We hebben de hele reeks codes, van AG0 tot AG13, voor u in kaart gebracht.

Alternatief AG13 batterij alternatief

We zien nog steeds heel vaak dat mensen alkaline batterijen gebruiken in horloges. Doe dit niet, kies altijd voor zilveroxide, alkaline geeft een grote kans op lekken en deze gaan bovendien minder lang mee. De batterijen met de letters LR en AG dus niet gebruiken voor deze toepassing. Indien u een AG13 batterij alternatief wilt voor in uw horloge, kies dan voor de SR44 batterij. U kunt dus iedere alkaline knoopcel vervangen door een zilveroxide horloge batterij wat wij ook aanraden bij gebruik in een horloge. Bij gebruik van alkaline moet u de batterij eerder vervangen of laten vervangen als u het zelf niet kunt, dit brengt meer kosten met zich mee dan het prijsverschil tussen alkaline en zilveroxide.

Koop uw AG13 batterij bij ons!

Bij ons kunt u rekenen op een betrouwbare service. Onze voorraad AG13 batterijen is altijd up-to-date en we garanderen dat u krijgt wat u bestelt. Geen nare verrassingen met niet-beschikbare producten na uw bestelling. Bovendien verzenden we uw bestelling nog dezelfde dag als u op werkdagen voor 16.00 uur bestelt. En als u toch meer nodig heeft, staan we klaar om u snel verder te helpen. Bent u op zoek naar de beste aanbieding voor AG13 batterijen? Zoek niet verder, Batterijenstunter.be is de plek waar u moet zijn!