LR48 batterij

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1

In deze productcategorie ontdekt u de LR48 batterij, een uiterst gangbare knoopcel batterij. Deze compacte batterij heeft afmetingen van 7,9 x 5,4 mm. Met een vermogen van 1,5V biedt deze alkaline batterij een betrouwbare spanning. Naast dit type zijn er diverse andere soorten van de alkaline knoopcellen beschikbaar. Hieronder vindt u uitgebreide informatie over de LR48 batterij, inclusief toepassingen, alternatieve benamingen en het zilveroxide alternatief.

Andere coderingen voor de LR48 batterij

Het kan verwarrend zijn, maar de alkaline LR48 batterij kan ook onder verschillende codes verkrijgbaar zijn dan LR48. Diverse leveranciers hanteren diverse codes voor dit type batterij. Zo komt u mogelijk ook de codes AG5, LR754 of 193 tegen op de LR48 batterij. Desondanks betreft het steeds dezelfde batterijvariant. Deze batterij wordt veelal ingezet bij situaties met een laag stroomverbruik. Dit komt voort uit het beperkte laadvermogen van een alkaline knoopcel van deze afmetingen, waardoor deze niet geschikt is voor toepassingen met een hoog vermogensverbruik. Onze selectie van alkaline knoopcellen vormt overigens een uitstekende vervanging voor andere merken. Vaak verkopen diverse online winkels knoopcellen onder specifieke codes, wat het lastig maakt om de benodigde variant te identificeren bij ontvangst. Onze meegeleverde pakbon verduidelijkt echter welke codes corresponderen met de door u bestelde code, zodat u altijd exact weet welke batterij u voor welk doel hebt besteld.

Alternatieve LR48 batterijoptie

Het blijkt nog regelmatig voor te komen dat mensen alkaline batterijen gebruiken in horloges. Wij raden dit ten zeerste af. Kies altijd voor zilveroxide batterijen, omdat alkaline batterijen een aanzienlijk risico op lekkage met zich meebrengen en bovendien een kortere levensduur hebben. De batterijen met de labels LR en AG zijn derhalve niet geschikt voor horlogetoepassingen. Indien u op zoek bent naar een alternatieve batterij voor uw LR48, kies dan voor de SR754 batterij. Het is mogelijk om elke alkaline knoopcel te vervangen door een zilveroxide horloge batterij, wat met name bij horloges aanbevolen wordt. Bij het gebruik van alkaline batterijen moet u deze eerder vervangen, hetgeen hogere kosten met zich meebrengt dan het prijsverschil tussen alkaline en zilveroxide.

Waarom kiezen voor uw LR48 batterij bij ons?

Bij vele online winkels kunt u talloze LR48 batterijen bestellen, om vervolgens tot de ontdekking te komen dat ze niet op voorraad zijn. Bij batterijenstunter.be hanteren wij een andere aanpak. De voorraad LR48 batterijen die u in onze webshop bij elk product ziet, komt exact overeen met onze daadwerkelijke voorraad. Het is niet mogelijk om meer dan onze eigen voorraad te bestellen. Zo bent u te allen tijde verzekerd van direct leverbare artikelen. Indien u meer nodig hebt, kunt u contact opnemen; doorgaans kunnen we snel schakelen. LR48 batterij aanschaffen? Bij Batterijenstunter.be vindt u de beste aanbieding.