Lithium AA batterijen

8 ProductenPagina 1 van 1

De AA lithium batterij, ook wel L91 of FR6 batterij genoemd, in 1,5V uitvoering met lange levensduur is geschikt voor zware toepassingen, bijvoorbeeld voor camera's, de flitser van een camera en andere toepassingen waarbij een alkaline batterij niet voldoet. De flitser van een camera werkt ook op 1,5 volt alkaline, maar de batterij van de flitser zal zeer snel leeg zijn, een lithium AA batterij is hier beter voor geschikt, deze gaan veel langer mee. De 3,0V en 3,6V AA lithium batterij is bijvoorbeeld geschikt voor verschillende soorten sensoren van alarm systemen en back-up systemen maar zeker niet te gebruiken in de flitser van een camera. Vandaar dat deze soorten ook niet in deze categorie te vinden zijn.

Merken AA lithium FR6 batterijen

Wij leveren verschillende merken 1,5 volt L91 FR6 lithium AA batterijen met lange levensduur zoals Philips, Energizer, Ansmann en Varta. Deze lithium AA batterijen zijn zondermeer allemaal zeer krachtig en met elkaar vergelijkbaar.

FR6 | L91 1,5 volt lithium batterijen

De namen FR6 en L91 worden ook vaak gebruikt als aanduiding van de 1,5 volt AA lithium batterij met lange levensduur. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan, dan weet u dat u te maken heeft met de goede 1,5 volt AA batterij en kunt u deze kopen.

Maten AA lithium batterijen

De 1,5V AA lithium batterij FR6 L91 heeft de volgende maten: 50,5 mm lang en 14,5 mm breed. 

Voltage FR6 AA lithium batterij

Een FR6 L91 AA lithium batterij heeft een voltage van 1,5V(1,5 volt). Kijkt u ook eens naar een AAA batterij, C batterij, D batterij, een 9V batterij, horloge batterij of wellicht een lithium knoopcel batterij.