9V lithium batterijen

Page:

Een 9V (9 volt) lithium batterij die lang meegaat is zeer geschikt voor rookmelder of als back-up batterij. Als 9V (9 volt) blok batterijen zijn de CR-V9 6FR61 lithium varianten in de meeste situaties zeer geschikt in een rookmelder door de lange levensduur. De lithium 9V batterijen gaat zeer lang mee, levensduur tot wel 10 jaar. Er zijn echter rookmelders die niet voor deze 9V (9 volt) blok batterij geschikt zijn, meestal ziet u in uw rookmelder dan een duidelijk pictogram staan dat deze niet geschikt is voor lithium CR-V9 9V rookmelder batterijen. In dit geval kunt u een alkaline batterij kopen. De CR-V9 9V lithium varianten worden door de lange levensduur ook veelvuldig gebruikt als back-up batterij voor vele toepassingen.

Philips | Ultralife | Energizer | Ansmann lithium batterijen 9V

Wij leveren CR-V9 6FR61 9V lithium batterij die lang meegaat voor o.a. rookmelder van de
merken Philips, Ultralife, Energizer en ansmann. Voor een geschikte rookmelder kunt u elk van deze merken gebruiken. Het maakt voor de werking niet uit of u hier een bepaald merk batterij in gebruikt.

9 volt 6FR61 | CR-V9 rookmelder batterij 

De namen 6FR61 en CR-V9 worden ook vaak gebruikt als aanduiding van 9V lithium batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met lithium, dan weet u dat u te maken heeft met de goede 9V (9 volt ) lithium batterij.

Back-up batterijen 9 volt CR-V9

Omdat de 6FR61 CR-V9 9V lithium rookmelder batterij zo lang meegaat, worden ze ook vaak toegepast als back-up batterij in zeer veel toepassingen.

Maten lithium 9V rookmelder batterij

De 9 volt (9V) lithium rookmelder batterij die lang meegaat heeft de volgende maten: 47,5 mm lang, 16,5 mm dik en 25 mm breed.

Naar België bedragen de verzendkosten €5,95. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €3,95. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur besteld zijn worden normaal gesproken dezelfde dag verzonden. Mocht dit niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld in de vakantieperiode, dan staat dit altijd duidelijk omschreven in het winkelmandje. Alle prijzen in deze webshop zijn inclusief BTW. Belgische bedrijven met geldig BTW nummer kopen bij ons zonder BTW.

9V lithium batterijen voor rookmelder kopen doet u dus bij batterijenstunter.