9V lithium batterijen

4 ProductenPagina 1 van 1

Als u op zoek bent naar betrouwbare 9V (9 volt) lithium batterijen met een lange levensduur voor uw rookmelder of als back-up batterij, dan zijn de lithium varianten een uitstekende keuze. Deze 9V batterijen gaan tot wel 10 jaar mee, waardoor ze perfect geschikt zijn voor gebruik in rookmelders. Het is belangrijk om te weten dat niet alle rookmelders compatibel zijn met de 9V lithium batterijen. Als uw rookmelder een pictogram heeft dat aangeeft dat deze niet geschikt is voor lithium 9V batterijen, kunt u een alkaline batterij als alternatief gebruiken.

Merken lithium batterijen 9V

Bij Batterijenstunter bieden we de 9V lithium batterijen aan van gerenommeerde merken zoals Philips, Ultralife, Energizer en Ansmann. U kunt elk van deze merken gebruiken voor uw geschikte rookmelder, omdat de werking niet afhangt van het specifieke merk batterij dat u gebruikt.

9 volt 6FR61 | CR-V9 rookmelder batterij 

De namen 6FR61 en CR-V9 worden ook vaak gebruikt als aanduiding van 9V lithium batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met lithium, dan weet u dat u te maken heeft met de goede 9V (9 volt ) lithium batterij.

Back-up batterijen 9 volt 

Omdat de 9V lithium rookmelder batterij zo lang meegaat, worden ze ook vaak toegepast als back-up batterij in zeer veel toepassingen.

Maten lithium 9V rookmelder batterij

De 9 volt (9V) lithium rookmelder batterij die lang meegaat heeft de volgende maten: 47,5 mm lang, 16,5 mm dik en 25 mm breed. 9V lithium batterijen voor rookmelder kopen doet u dus bij batterijenstunter. Kijkt u ook eens naar een AA batterij, AAA batterij, C batterij, een D batterij, horloge batterij of wellicht een lithium knoopcel batterij.