SB-T51 batterij

Filters
8 ProductenPagina 1 van 1

De SB-T51 is een lithium knoopcelbatterij met een nominale spanning van 3 volt, een diameter van 20 mm en een dikte van 3,2 mm. SB-T51 is een alternatieve benaming voor de CR2032 batterij. Natuurlijk zijn er nog diverse andere varianten van de lithium knoopcel batterij beschikbaar als deze afmetingen niet aan uw behoeften voldoen.

Hoe de SB-T51 batterij te installeren

Na het uitpakken van de SB-T51 batterij moet deze worden geplaatst in het apparaat waarvoor u deze heeft aangeschaft. In veel gevallen vindt u aan één zijde een plus-teken, wat aangeeft dat deze zijde overeen moet komen met de markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, is de zijde waarop tekst staat geschreven altijd de positieve pool bij lithium knoopcelbatterijen. Bij gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel is het belangrijk om voorzichtig de behuizing te openen om schade te voorkomen en nauwlettend te observeren hoe de batterij moet worden geplaatst. Meestal is de zijde met de code zichtbaar, wat een handig referentiepunt biedt.

Op zoek naar de SB-T51 batterij? Bezoek Batterijenstunter.be, uw beste bron voor batterijen. Maak uw bestelling compleet met ons assortiment AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9V batterij.