Duracell AA batterijen

Filters
8 ProductenPagina 1 van 1

Duracell AA batterijen zijn een ideale stroomoplossing voor tal van alledaagse appraten en worden voornamelijk gebruikt in draagbare elektronica. U heeft bij Duracell AA batterijen de keuze tussen de Duracell plus power en de Procell Duracell AA batterijen in alkaline vorm. De Procell Duracell AA batterijen treft u aan in meerdere verpakkingsvormen. Verder vindt u bij ons ook de oplaadbare varianten Duracell AA batterijen in 1300mAh en 2500mAh. Al deze soorten zijn bij ons altijd ruimschoots op voorraad en in deze categorie te vinden.

LR6 | LR06 | AM-3 | AM3 | MN1500 | mignon | penlite | penlight alkaline

De namen LR6, LR06, AM-3, AM3, MN1500, mignon, penlite en penlight worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline Duracell AA batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de AA alkaline batterij. Gebruikt u nu alkaline AA batterijen van een ander merk, dan is dat geen probleem. U kunt deze zondermeer vervangen door alkaline Duracell AA batterijen.

HR6

De code HR6 wordt vaak gebruikt om een oplaadbare AA batterij aan te duiden. Staat deze code op uw batterij van wellicht een ander merk dan Duracell? Dan kunt u deze vervangen voor een van onze oplaadbare Duracell AA batterijen. 

Maten Duracell AA batterij

De Duracell AA batterij heeft de volgende maten: 50,5 mm lang en 14,5 mm breed. Iedere AA batterij heeft deze maten zonder verschil.

Voltage Duracell AA batterijen

Alkaline Duracell AA batterijen hebben een voltage van 1,5V, de oplaadbare varianten zijn van het type NiMH en leveren 1,2V.

Duracell AA batterijen goedkoop online kopen

In onze webshop kunt u de Duracell AA batterijen eenvoudig online kopen. U heeft de keuze om de batterijen op een blister van 4 stuks aan te schaffen, maar ook in een doosje per 10 stuks. Daarnaast heeft u de keuze om de Duracell Procell batterijen te kopen in een folie per 2 of 4 stuks. Doordat er minder verpakkingsmateriaal wordt gebruikt zijn de batterijen in een doosje of folie in vergelijking goedkoper dan de blisters. Ook voor goedkope Duracell AA batterijen bent u bij ons aan het juiste adres.
 
Duracell AA batterijen kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.