2025 batterij

Filters
8 ProductenPagina 1 van 1

De 2025 batterij is een lithium knoopcel met een voltage van 3V, met een diameter van 20 mm en een dikte van 2,5 mm. Deze afmetingen worden gecodeerd in de naam van de batterij, waarbij de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte. Als u op zoek bent naar de 2025 batterij, komt u vaak ook de code CR2025 tegen. Deze code staat meestal op de batterij en is equivalent aan de 2025 batterij. CR wordt vaak als toevoeging gebruikt in plaats van alleen 2025, maar beide codes verwijzen naar dezelfde batterij in deze categorie. Houd er echter rekening mee dat er ook een ander soort van de lithium knoopcel batterij beschikbaar is als deze afmetingen niet geschikt zijn voor uw behoeften.

2025 batterij plaatsen

Om de 2025 batterij te installeren, plaatst u deze eenvoudigweg in het apparaat waarvoor u deze heeft gekocht nadat u deze uit de verpakking heeft gehaald. In veel gevallen ziet u aan één kant een plus-teken, wat aangeeft dat deze kant overeen moet komen met de markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, is de kant waarop de tekst is geschreven meestal de positieve kant bij lithium knoopcellen. Voor toepassingen zoals autosleutels is het belangrijk om voorzichtig de behuizing te openen om schade te voorkomen en zorgvuldig te observeren hoe de batterij moet worden geplaatst. Vaak is de zijde met de code zichtbaar en fungeert deze als een handig herkenningspunt.

Als u op zoek bent naar de 2025 batterij of andere batterijen, kunt u terecht bij Batterijenstunter.be, uw beste keuze voor batterijen. Maak uw bestelling compleet met onze brede selectie van batterijen, waaronder de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9V batterij.