BR2025

Filters
8 ProductenPagina 1 van 1

De BR2025 is een 3V lithium knoopcel met een diameter van 20mm en een dikte van 2,5mm. Deze afmetingen zijn al gecodeerd in de BR2025, waarbij de eerste twee cijfers de diameter vertegenwoordigen en de laatste twee de dikte. Deze knoopcel heeft een unieke chemische samenstelling en is primair ontworpen om een stabiele spanning te leveren. Voor deze toepassing kunt u gewoon de batterij met de CR-code gebruiken. Het omgekeerde is niet mogelijk; de BR-variant zal niet voldoende stroom leveren wanneer deze wordt gebruikt in plaats van een CR2025 batterij. Uiteraard zijn er nog tal van andere van de lithium knoopcel batterij beschikbaar als deze afmetingen niet aan uw behoeften voldoen.

BR2025 installeren

Het in gebruik nemen van de BR2025-batterij is eenvoudig. Nadat u de batterij uit de verpakking heeft gehaald, plaatst u deze in het desbetreffende apparaat waarvoor u deze heeft aangeschaft. In veel gevallen ziet u aan één kant van de batterij een plus-teken, wat aangeeft dat deze zijde moet overeenkomen met de markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, geldt voor lithium knoopcellen dat de zijde waarop de tekst is geschreven altijd de positieve kant is. Bij gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel is het belangrijk om voorzichtig de behuizing te openen om beschadigingen te voorkomen en zorgvuldig te observeren hoe de batterij moet worden geplaatst. Meestal is de zijde met de code zichtbaar en dient deze als handig herkenningspunt.

Als u op zoek bent naar BR2025-batterijen, raden wij Batterijenstunter.be aan, de beste keuze voor batterijen. Maak uw bestelling compleet met onze brede selectie van batterijen, waaronder de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9V batterij.