CR2430 batterij

3 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR2430 batterij
Ansmann CR2430 batterij
€2,79
Varta CR2430 batterij
Varta CR2430 batterij
€2,99
Duracell CR2430 batterij
Duracell CR2430 batterij
€3,29

De CR2430 knoopcelbatterij wordt veelvuldig toegepast in diverse apparaten, waaronder afstandsbedieningen voor rolluiken, screens (zonwering), weegschalen en autosleutels. Deze platte ronde batterij staat bekend om zijn brede toepassingsgebied en wordt individueel verpakt in een blisterverpakking. De populariteit van dit type batterij is te danken aan zijn relatief grote oppervlak, waardoor de fabrikant voldoende lading kan opslaan. Naast zijn ruime diameter beschikt de CR2430 ook over een aanzienlijke dikte, wat bijdraagt aan de totale energiecapaciteit. Buiten deze soort zijn er nog veel meer soorten van de lithium knoopcel batterij.

CR2430 batterij

De CR2430 batterij is herkenbaar aan zijn code, waarbij de eerste twee cijfers de diameter aanduiden en de laatste twee de dikte van de batterij vertegenwoordigen. Dit type batterij is verkrijgbaar van verschillende merken, zoals Ansmann, Duracell en Varta, die allemaal hoogwaardige prestaties en een lange levensduur garanderen. Deze batterijen hebben altijd een ver in de toekomst gelegen houdbaarheidsdatum, waardoor het handig is om enkele exemplaren als reserve te bewaren.

Diverse codes CR2430

Het onderscheid tussen de diverse codes voor de CR2430 batterij, zoals 2430, ECR2430, KCR2430, 5011LC en CR 2430, is te wijten aan de verschillende leveranciers. De gestandaardiseerde code is echter CR2430, meestal gevolgd door de aanduiding van de spanning (3V of 3 volt). Let op: de code BR2430 vertegenwoordigt een batterij met een andere chemische samenstelling en is bedoeld voor toepassingen die een zeer constante spanning vereisen. U kunt voor deze toepassing gewoon de batterij met CR code nemen. Andersom gaat niet, de BR variant zal bij CR toepassing niet voldoende stroom leveren.

Voordelen CR2430 batterij

Enkele voordelen van de CR2430 batterij en andere lithium knoopcelbatterijen zijn onder andere hun compacte formaat en hoge energiecapaciteit, waardoor ze ook bij lage temperaturen goed presteren. Om de veiligheid te waarborgen, worden steeds meer knoopcelbatterijen verpakt in 'child safety' verpakkingen, waardoor het moeilijk wordt voor kinderen om ze in te slikken. Het is essentieel om bij het plaatsen van de batterij rekening te houden met de polariteit, waarbij het plus-teken of de tekstkant als referentie kan dienen. 

CR2430 batterij koopt u bij Batterijenstunter.be!

Bij Batterijenstunter.be kunt u de CR2430 batterij eenvoudig bestellen. In tegenstelling tot veel andere webshops hebben zij alle producten ruim op voorraad, wat betekent dat uw bestelling direct leverbaar is. Plaats uw bestelling voor 16.00 uur op werkdagen, en deze wordt dezelfde dag nog verstuurd. Voor klanten in Roermond is er ook de mogelijkheid om de producten af te halen tijdens openingstijden. Batterijenstunter.be is uw betrouwbare keuze voor het kopen van CR2430 batterijen.

Vergeet ten slotte niet aan het milieu te denken en gebruikte CR2430 batterijen correct in te leveren. Batterijenstunter.be biedt een inzamelmiddel voor alle normale batterijen, waaronder knoopcellen zoals de CR2430. Andere soorten knoopcellen kunnen mogelijk bij het milieupark worden ingeleverd. Laat ons samen zorg dragen voor het milieu en verantwoordelijk omgaan met gebruikte batterijen. Maak uw bestelling compleet met een AA batterij, AAA batterij, C batterij, D batterij of 9 volt batterij.