5004LC batterij

Filters
8 ProductenPagina 1 van 1

De 5004LC is een unieke 3V lithium-knoopcel met een diameter van 20mm en een slanke dikte van 3,2mm. Deze 5004LC is een alternatieve benaming voor de bekende CR2032 batterij. Er bestaan echter talloze varianten van de lithium knoopcel batterij, mocht dit niet precies de afmeting zijn die u nodig heeft.

Instructies voor het in gebruik nemen van de 5004LC batterij

Na het uitpakken van de 5004LC batterij, is het vanzelfsprekend dat deze in het desbetreffende apparaat moet worden geplaatst waarvoor u deze heeft aangeschaft. Vaak is er aan één zijde van de batterij een plus-teken te vinden, wat duidelijk aangeeft dat deze kant overeenkomt met de aanduiding in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, is het belangrijk om te weten dat bij lithium-knoopcellen altijd de zijde met de tekst als positieve pool fungeert. Bij gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel is het cruciaal om voorzichtig de behuizing te openen, zodat er niets beschadigt, en zorgvuldig te observeren hoe de batterij geplaatst moet worden. Meestal is de zijde met de code zichtbaar en dient deze als handig herkenningspunt.

Bent u op zoek naar de 5004LC batterij? Batterijenstunter.be is de ultieme keuze voor batterijen. Vul uw bestelling aan met onze hoogwaardige AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9V batterij.