362 batterij

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

De 362 zilveroxide horloge batterij: een veelzijdige energiebron voor diverse horlogemerken. Met een stabiele spanning van 1,55V staat deze batterij garant voor langdurige prestaties. Verschillende merken hanteren hun eigen codering voor deze batterij, zoals 362, V362, SR58 en SR721SW, waardoor keuzevrijheid geboden wordt bij vervanging. Zowel Renata, Murata, Energizer, Maxell als Rayovac zijn bruikbare alternatieven. Onze Varta horlogebatterijen zijn universeel toepasbaar en vormen uitstekende substituten. Vaak bieden webshops horlogebatterijen aan onder specifieke codes, wat voor verwarring kan zorgen. Onze bijgeleverde pakbon verschaft echter helderheid omtrent gelijkwaardige codes, verzekert u van de juiste keuze voor uw horloge. 

Kun je alkaline batterijen gebruiken in een horloge?

Is het mogelijk om alkaline batterijen te gebruiken in uw horloge? Het vermijden van deze keuze wordt stellig aanbevolen. Kies resoluut voor zilveroxide batterijen, aangezien alkaline batterijen vatbaar zijn voor lekkage en bovendien minder duurzaam zijn. De aanduidingen LR en AG duiden op alkaline batterijen, vermijd deze. Een handige tip: aangezien de code vaak klein is, kunt u een foto maken met uw telefoon en deze vergroten voor nauwkeurige identificatie.

Uw 362 batterij vervangen van uw horloge

Zoekt u hulp bij het vervangen van de 362 batterij in uw horloge? Onze diensten omvatten helaas geen plaatsing van deze batterij. De verscheidenheid aan horloges vereist specifiek gereedschap voor opening, en het vervangen van de pakking bij waterdichte horloges vergt eveneens expertise. Juweliers zijn gespecialiseerd in het vervangen van deze knoopcellen en kunnen u van dienst zijn.

Hoelang gaat de 362 batterij mee?

Hoelang gaat de 362 batterij mee? De zilveroxide batterij kenmerkt zich door een langzame ontlading, wat resulteert in behoud van spanning tijdens horlogegebruik. Duurzaamheid is afhankelijk van het horlogemodel en het aantal functies. Intensief gebruik van bepaalde functies, zoals verlichting, kan de batterijduur verkorten. In horloges met meerdere batterijen kan het uurwerk blijven functioneren terwijl specifieke functies uitvallen. Het is raadzaam uw horloge stil te zetten wanneer niet in gebruik. Maak uw bestelling compleet met een lithium knoopcel batterij, CR123a batterij, oplaadbare batterijen of een batterij oplader.

362 batterij kopen? Batterijenstunter.be