CR2477 3 volt

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR2477 batterij
Ansmann CR2477 batterij
€3,89
Renata CR2477N
Renata CR2477N
€4,39

De CR2477 3 volt batterij is een lithiumknoopcel met een diameter van 24 mm en een dikte van 7,7 mm. Deze afmetingen zijn al gecodeerd in de naam van de CR2477 3 volt batterij; de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte. "CR" staat voor cilindrisch rond en wordt meestal voor de rest van de code op de batterij geplaatst, dus in dit geval krijgt u de volledige code "CR2477 3 volt" zoals u vaak op batterijen zult vinden. Een uitzondering is de CR2477N, die een opstaande rand heeft. Deze is speciaal ontworpen om in een speciale houder te passen. Natuurlijk zijn er nog veel andere soorten van de lithium knoopcel batterij beschikbaar als deze afmetingen niet geschikt zijn.

CR2477 3 volt batterij in gebruik nemen

Hoe u de CR2477 3 volt batterij in gebruik neemt, hangt af van het apparaat waarvoor u deze heeft gekocht. In veel gevallen zult u aan één kant een plus-teken zien, wat aangeeft dat deze kant overeenkomt met de markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, dient de zijde waarop tekst staat geschreven altijd als de pluszijde te worden beschouwd bij lithiumknoopcellen. Als u de batterij in bijvoorbeeld een autosleutel gebruikt, moet u voorzichtig de behuizing openen om schade te voorkomen en zorgvuldig observeren hoe de batterij geplaatst moet worden. Meestal is de zijde met de code de zichtbare kant en dus een handig herkenningspunt.

Als u op zoek bent naar een CR2477 3 volt batterij, kunt u terecht bij Batterijenstunter.be, uw beste keuze voor batterijen. U kunt uw bestelling aanvullen met de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9V batterij.