361 batterij

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

De 361 zilveroxide horloge batterij: spanning van 1,55V en veelzijdig inzetbaar in diverse horlogemodellen. Verschillende horlogefabrikanten hanteren unieke codes voor deze 361 batterij, zoals V361 en SR721W. Ongeacht het merk van uw huidige batterij – of het nu Renata, Murata, Energizer, Maxell of Rayovac is – kunt u zonder merkgebondenheid probleemloos overschakelen naar de Varta horlogebatterijen die we aanbieden. Vermijd het gebruik van alkaline batterijen (LR en AG) in horloges, omdat deze kunnen lekken en minder duurzaam zijn dan zilveroxide batterijen. Raadpleeg de code op de batterij en vergroot deze met uw telefoon om zeker te zijn van het juiste nummer.

Veel webshops verkopen het horlogebatterijtje slechts onder een bepaalde code en wanneer u ze thuis krijgt weet u aan de hand van de code niet welke u nu nodig heeft in uw horloge als u meerdere soorten heeft gekocht. Op de door ons bijgeleverde pakbon kunt u wel direct zien welke codes hetzelfde zijn als de code die u besteld heeft zodat het altijd duidelijk is welke batterij u voor welk horloge besteld heeft.

Vervangen wij ook de 361 batterij van uw horloge?

Betreft het vervangen van de 361 batterij in uw horloge, moeten we helaas nee zeggen. De verscheidenheid aan horlogemodellen vereist specifieke kennis en gereedschap voor het openen en sluiten, inclusief waterdichte afdichtingen. Voor professionele vervanging kunt u het beste een juwelier raadplegen, die gespecialiseerd is in het hanteren van deze knoopcellen.

Levensduur 361 batterij

De levensduur van de 361 batterij varieert afhankelijk van het horlogetype en de gebruikte functies. Een zilveroxide batterij heeft een trage ontlaadcurve, waardoor deze in een horloge langzaam spanning verliest. Indien uw horloge licht als functie heeft en frequent wordt gebruikt, kan dit de levensduur van de batterij beïnvloeden. Bewaar ongebruikte horloges in stilstand als mogelijkheid. Maak uw bestelling compleet met een lithium knoopcel batterij, CR123a batterij, oplaadbare batterijen of een batterij oplader.

361 batterij kopen? Batterijenstunter.be