SR927W

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

De SR927W cel betreft een horlogebatterij van het zilveroxide type met een nominale spanning van 1,55V. Deze batterij wordt wijdverspreid toegepast in talrijke horlogemodellen van diverse fabrikanten. Elk horlogebatterij producerend merk hanteert een eigen codering voor de SR927W batterij, wat resulteert in verschillende equivalenten. Indien uw huidige batterij de code 399, V399 of SR927W draagt, kunt u deze batterij aanschaffen ter vervanging. Dit geldt evenzeer indien u momenteel een ander merk zoals Renata, Murata, Energizer, Maxell of Rayovac gebruikt. De Varta horlogebatterijen die wij aanbieden, vormen zonder uitzondering een uitstekende alternatieve optie voor elk ander merk. Diverse webwinkels verkopen deze horlogebatterijen veelal onder een specifieke code, wat bij ontvangst tot verwarring kan leiden wanneer u meerdere varianten heeft aangekocht. In de meegeleverde pakbon kunt u echter direct zien welke codes overeenkomen met de door u bestelde code, waardoor duidelijkheid ontstaat omtrent de juiste batterij voor elk specifiek horloge.

Is het mogelijk om alkaline batterijen te gebruiken in een horloge?

Het komt nog regelmatig voor dat mensen kiezen voor alkaline batterijen in hun horloges. Dit is echter af te raden. Het is altijd beter om te opteren voor zilveroxide batterijen. Alkaline batterijen vergroten aanzienlijk de kans op lekken en hebben bovendien een kortere levensduur. Batterijen met aanduidingen als LR en AG dienen dus vermeden te worden. Nuttige tip: De code is vaak zeer klein weergegeven; maak een foto met uw telefoon om deze te vergroten, zodat u altijd het correcte nummer paraat heeft.

Kunnen wij de SR927W batterij in uw horloge vervangen?

Met enige regelmaat wordt ons de vraag gesteld of wij de SR927W horlogebatterij ook voor u kunnen plaatsen. Spijtig genoeg moeten wij hierop negatief antwoorden. Er bestaan diverse typen horloges en derhalve uiteenlopende methoden om een horloge te openen, waarvoor gespecialiseerd gereedschap noodzakelijk is. Bovendien zijn talrijke horloges waterbestendig en vereisen ze een nieuwe afdichting. Indien u de SR927W batterij wenst te laten vervangen, raden wij aan een juwelier te bezoeken; zij hebben de expertise voor het vervangen van deze knoopcel.

Hoe lang gaat de SR927W batterij mee?

Zilveroxide horlogebatterijen kennen een zeer geleidelijke ontladingscurve, waardoor de SR927W batterij slechts een minimale spanningsafname vertoont wanneer deze in een horloge wordt gebruikt. De levensduur van een horlogebatterij is afhankelijk van het type horloge en het aantal ingebouwde functies. Bijvoorbeeld, als een lichtfunctie frequent wordt gebruikt, zal de batterij sneller ontladen raken. In geval van afwezige functies zal de lading langer behouden blijven. In sommige horloges bevinden zich meerdere batterijen, waardoor het uurwerk wellicht blijft functioneren terwijl specifieke functies niet meer operationeel zijn. Indien u uw horloge niet draagt, is het raadzaam deze stil te zetten wanneer dit mogelijk is.

SR927W batterij kopen? Batterijenstunter.be voor al uw horloge batterijen.