Loodaccu

Filters
13 ProductenPagina 1 van 1

Op zoek naar een loodaccu? In onze webshop bent u op de juiste plek. Een loodaccu is een oplaadbare accu die een zeer grote stroom kan leveren. Een loodaccu wordt veelvuldig toegepast als back-up batterij voor UPS, noodstroom systemen, alarmcentrales, telefooncentrales, maar ook voor stroomopslag bij bijvoorbeeld zonnepanelen. Alle loodaccu's die wij leveren zijn volledig onderhoudsvrij. Let bij het gebruik van een loodaccu wel op de mate van ontlading. Hoe verder een loodaccu wordt leeg getrokken, hoe minder lang deze zal meegaan. Een loodaccu die niet verder dan een derde ontladen wordt, zal minstens 1000 keer opnieuw opgeladen kunnen worden. Wordt de loodaccu voor de helft ontladen alvorens deze weer opgeladen wordt, dan zal de levensduur gehalveerd worden. Ontlaad je een loodaccu helemaal, dan geven ze vaak al na 200 ladingen de geest. De levensduur van een loodaccu kan dus zeer lang gerekt worden door deze regelmatig te laden. Een loodaccu ontlaad ook langzaam als deze niet gebruikt wordt. Om deze reden houden wij ook geen grote voorraad aan in loodaccu's. Heeft u er meer nodig dan onze voorraad, dan kunnen wij deze binnen enkele dagen leveren en weet u zeker dat u een goede accu in huis krijgt. Gebruikt u de accu een tijd niet, zorg dan dat u de accu bijvoorbeeld aan een acculader hangt met druppelfunctie. Op deze manier blijft uw accu altijd volgeladen en heeft u er het langst plezier van. Heeft u een accu nodig die diep ontladen dient te worden, dan dient u te kiezen voor een deep cycle accu. De deep cycle accu is meestal een gel accu.

6V loodaccu - 12V loodaccu

Wij leveren loodaccu's in 6V en 12V (6 volt en 12 volt) en in diverse amperages voor verschillende toepassingen. Op uw oude accu staat de spanning en stroom waarde, vervangt u deze door eenzelfde type. 

Powersonic loodaccu 

De loodaccu's 6V en 12V (6 volt en 12 volt) die wij verkopen zijn van het merk Powersonic. Dit is een A merk met een zeer goede betrouwbaarheid.