177 batterij

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

In deze categorie kunt u de 177 batterij vinden, een veelgebruikte knoopcel. Deze batterij is compact met afmetingen van 6,8 x 2,6 mm en heeft een spanning van 1,5V. Naast dit type zijn er diverse andere soorten van de alkaline knoopcellen beschikbaar. Hieronder vindt u uitgebreide informatie over de 177 batterij, inclusief toepassingen, alternatieve benamingen en het zilveroxide vervangingsmodel.

Alternatieve Codes voor de 177 Batterij

Het kan verwarrend zijn, maar naast de code 177 kunnen er ook andere codes op de alkaline 177 batterij staan. Verschillende leveranciers hanteren verschillende codes. U kunt bijvoorbeeld de codes AG4, LR66 of LR626 tegenkomen voor dezelfde batterij. Deze batterijtypes zijn identiek, ongeacht de code. De 177 batterij wordt voornamelijk gebruikt bij lage stroombehoeften. Dit komt doordat een alkaline knoopcel van dit formaat beperkte lading kan opslaan en daarom niet geschikt is voor situaties met hoog vermogen. Onze aangeboden alkaline knoopcellen zijn uitstekende vervangers voor elk ander merk. Veel webshops verkopen knoopcellen onder bepaalde codes, wat verwarrend kan zijn als u meerdere soorten aanschaft. Onze bijgeleverde pakbon toont welke codes overeenkomen met de code die u hebt besteld, zodat het altijd duidelijk is welke batterij geschikt is voor welke toepassing.

Vermijd het gebruik van een 177 batterij in horloges

Het komt nog vaak voor dat mensen alkaline batterijen in horloges plaatsen. Dit is echter af te raden. Kies altijd voor zilveroxide horloge batterijen, omdat alkaline batterijen een grotere kans op lekkage hebben en bovendien minder lang meegaan. Batterijen met de aanduidingen LR en AG zijn niet geschikt voor gebruik in horloges. Als u de 177 batterij wilt vervangen in uw horloge, kies dan voor de SR626 batterij. U kunt elke alkaline knoopcel vervangen door een zilveroxide variant, wat ook wordt aanbevolen voor gebruik in horloges. Het vervangen van alkaline batterijen is duurder, gezien de vaker benodigde vervanging, dan het prijsverschil tussen alkaline en zilveroxide. Op zoek naar de 177 batterij? Ontdek de beste aanbiedingen op Batterijenstunter.be.