390 batterij

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

De 390 zilveroxide horlogebatterij met een spanning van 1,55V is een essentiële krachtbron voor een breed scala aan horlogemerken en -modellen. Elk merk hanteert een unieke codering voor de 390 batterij, zoals 390, V390, SR54 en SR1130SW. Of u nu op dit moment een van de merken zoals Renata, Murata, Energizer, Maxell of Rayovac gebruikt, de Varta horlogebatterijen die wij aanbieden vormen een uitstekend alternatief.

Alkaline batterijen in een horloge?

Het gebruik van alkaline batterijen in horloges wordt sterk afgeraden. Alkaline batterijen, aangeduid met de letters LR en AG, hebben een verhoogd risico op lekken en een kortere levensduur. Opteer altijd voor zilveroxide batterijen om deze nadelen te voorkomen. Om de juiste batterijcode te achterhalen, kunt u een foto maken en inzoomen op uw telefoon.

Vervangen wij ook de 390 batterij van uw horloge?

Ons team plaatst helaas geen 390 batterijen in horloges. Vanwege de diverse horlogetypes en de specialistische gereedschappen die vereist zijn, is dit niet mogelijk. Waterbestendige horloges vereisen bovendien vervanging van pakkingen. Voor batterijvervanging kunt u het beste terecht bij een juwelier die expertise heeft in dit vakgebied.

Levensduur 390 batterij

De levensduur van een 390 batterij wordt beïnvloed door het type horloge en het aantal functies. Bij frequente activering van functies zoals verlichting zal de batterij sneller leeglopen. Wanneer het horloge geen actieve functies heeft, behoudt de batterij langer energie. In sommige horloges zijn meerdere batterijen aanwezig, wat kan resulteren in een werkend uurwerk met uitgeschakelde speciale functies. Voor langere levensduur wordt aangeraden om het horloge stil te zetten als het niet wordt gedragen. Maak uw bestelling compleet met een lithium knoopcel batterij, CR123a batterij, oplaadbare batterijen of een batterij oplader.

Op zoek naar een 390 batterij? Bezoek Batterijenstunter.be voor uw batterijbehoeften.