LR920 batterij

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

Binnen deze productcategorie ontdekt u de LR920 batterij. Deze knoopcel geniet veelvuldige toepassing. De afmetingen van deze kleine batterij zijn 9,5 x 2,1 mm. Deze alkalinebatterij heeft een spanning van 1,5V. Naast dit type zijn er diverse andere soorten van de alkaline knoopcellen beschikbaar. In de volgende tekst vindt u uitgebreide informatie over de LR920 batterij, met betrekking tot toepassingen, alternatieve aanduidingen en het zilveroxide-alternatief.

Alternatieve codes voor de LR920 batterij

Hoewel de aanduiding LR920 het meest gangbaar is voor deze alkalinebatterij, kunnen er ook andere codes op vermeld staan. Leveranciers hanteren verschillende codes. Bijvoorbeeld, de codes AG6, LR69, LR921 of 171 kunnen op dezelfde batterij verwijzen; het betreft echter steeds dezelfde knoopcel. Deze batterij wordt doorgaans gebruikt bij lage stroomvereisten, aangezien een alkaline knoopcel van dit formaat beperkte lading kan opslaan en derhalve niet geschikt is voor situaties met hoog vermogen. Onze verkochte alkaline knoopcellen vormen uitstekende alternatieven voor elk ander merk. Veel online winkels bieden knoopcellen aan onder specifieke codes, wat kan leiden tot verwarring over welke batterij daadwerkelijk benodigd is. Op de meegeleverde pakbon kunt u direct zien welke codes overeenkomen met uw bestelling, zodat duidelijk is welke batterij geschikt is voor welk gebruik.

Alternatief voor de LR920 batterij: Zilveroxide

Het blijkt nog vaak voor te komen dat mensen alkaline batterijen in horloges plaatsen. Dit wordt echter afgeraden, gezien het risico op lekkages en de kortere levensduur van alkaline batterijen. Batterijen met de codes LR en AG zijn niet geschikt voor dit doel. Voor een alternatief voor de LR920 batterij in horloges, kies de SR920 batterij met zilveroxide, de speciale horloge batterij. In horloges adviseren we inderdaad om elke alkaline knoopcel te vervangen door een zilveroxidevariant. Het gebruik van alkaline batterijen leidt tot frequenter vervangen, wat meer kosten met zich meebrengt dan het prijsverschil tussen alkaline en zilveroxide.

Waarom kunt u uw LR920 batterij het beste bij ons kopen?

In veel online winkels kunt u grote hoeveelheden LR920-batterijen bestellen, om vervolgens te ontdekken dat ze niet op voorraad zijn. Wij hanteren bij Batterijenstunter.be een andere aanpak. Het zichtbare voorraadniveau van de LR920-batterijen in onze webshop is daadwerkelijk beschikbaar. U kunt niet meer bestellen dan wat daadwerkelijk voorradig is. Zo heeft u altijd zekerheid over directe leverbaarheid van uw bestelling. Indien u meer nodig heeft, neem contact op; vaak kunnen we snel inspringen. LR920 batterij kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.