CR2032 3V

Filters
8 ProductenPagina 1 van 1

De CR2032 3V is een lithium-knoopcelbatterij met een nominale spanning van 3 volt. Deze batterij heeft een diameter van 20 millimeter en een dikte van 3,2 millimeter. De codering "CR" staat voor cilindrisch rond en wordt doorgaans gevolgd door de cijfers 2032, waarbij de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte. Dus, in dit geval, wordt de batterij vaak aangeduid als CR2032 3V. Het is echter belangrijk op te merken dat er diverse andere varianten van de lithium knoopcel batterij beschikbaar zijn met verschillende specificaties.

Gebruik CR2032 3V batterij

Om de CR2032 3V-batterij te installeren, plaatst u deze eenvoudig in het desbetreffende apparaat waarvoor u deze heeft aangeschaft. In veel gevallen kunt u een plus-teken (+) aan één kant van de batterij vinden, wat aangeeft dat deze kant overeenkomt met de positieve aansluiting in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, is het belangrijk te weten dat bij lithium-knoopcelbatterijen de zijde met tekst of een code altijd overeenkomt met de positieve aansluiting. Bij gebruik in specifieke apparaten, zoals autosleutels, is voorzichtigheid geboden. Open de behuizing altijd met zorg om schade te voorkomen en volg nauwkeurig de aanwijzingen voor de juiste batterijoriëntatie. Vaak is de zijde met de code de zichtbare kant en kan deze als referentiepunt worden gebruikt.

Als u op zoek bent om een CR2032 3V-batterij aan te schaffen, kunt u terecht bij Batterijenstunter.be, uw beste keuze voor batterijen. Ontdek ons assortiment van de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9V batterij om uw bestelling compleet te maken.