CR2354 3 volt

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR2354 batterij
Ansmann CR2354 batterij
€3,69

De CR2354 3 volt is een lithium knoopcelbatterij met een nominale spanning van 3V. Deze batterij heeft een diameter van 23 mm en een dikte van 5,4 mm. De aanduiding van deze afmetingen is al verweven in de productcode, waarbij de eerste twee cijfers de diameter vertegenwoordigen en de laatste twee cijfers de dikte aangeven. De afkorting "CR" staat voor "cylindrical round" en wordt doorgaans voorafgegaan door de rest van de productcode, wat resulteert in de volledige aanduiding CR2354 3 volt. Het is belangrijk op te merken dat er diverse andere formaten van de lithium knoopcel batterij beschikbaar zijn als deze specifieke afmetingen niet aan uw eisen voldoen.

In gebruik nemen CR2354 3 volt batterij

Het in gebruik nemen van een CR2354 3 volt batterij is eenvoudig. Na het uitpakken plaatst u de batterij in het desbetreffende apparaat waarvoor u deze heeft aangeschaft. In veel gevallen ziet u aan één zijde van de batterij een plus-teken, wat aangeeft dat deze zijde moet corresponderen met de positieve markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, geldt doorgaans dat de zijde met de bedrukking de positieve pool is bij lithium knoopcelbatterijen. Bij gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel is het essentieel om voorzichtig de behuizing te openen om beschadiging te voorkomen en nauwlettend te observeren hoe de batterij moet worden geplaatst. Meestal is de zijde met de productcode zichtbaar en vormt dit een handig herkenningspunt.

Als u op zoek bent om een CR2354 3 volt batterij aan te schaffen, kunt u terecht bij Batterijenstunter.be, uw beste keuze voor batterijen. Bekijk ons assortiment van de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9 volt batterij om uw bestelling compleet te maken.