SDS max boor

Filters
45 ProductenPagina 1 van 2

Batterijenstunter.be heeft een uitgebreid assortiment van de SDS max boor. In deze categorie treft u diverse dikte- en lengtematen van de SDS max boor aan. Onze SDS max boor is voorzien van een snijkop uithardmetaal en heeft 4 snijvlakken. Doordat dit type boor beschikt over 4 snijvlakken, creëert deze boor mooie ronde gaten waardoor de passing van de verankering beter is. Let er wel op dat deze SDS max boor alleen gebruikt kan worden met een boormachine met SDS max systeem. Buiten dit type boor bieden we een groot assortiment van de betonboor aan. 

SDS max boor herkennen

U kunt de SDS max booraansluiting herkennen aan de 18mm schacht met drie sleuven die helemaal tot aan de onderkant van de SDS max boor doorlopen, samen met twee ovaalvormige inkepingen. Het is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat u over de juiste machine beschikt voor deze SDS max boren. De schacht van de SDS max boor is aanzienlijk dikker dan die van de SDS-plus boor.

SDS max boren bestellen

Als u op zoek bent naar een betrouwbare bron om hoogwaardige SDS max boren te bestellen, hoeft u niet verder te zoeken. Bij Batterijenstunter.be bieden wij onze klanten de beste SDS max boren aan. Bovendien hebben we een breed assortiment andere soorten boren beschikbaar, zodat u bij ons ook terecht kunt voor al uw boorbehoeften.