CR2477 batterij

2 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR2477 batterij
Ansmann CR2477 batterij
€3,89
Renata CR2477N
Renata CR2477N
€4,39

De CR2477 batterij is een zeldzame maar veelgebruikte knoopcelbatterij. Deze lithium knoopcel valt op door zijn behoorlijke dikte, met een diameter van 24 mm en een dikte van 7,7 mm. De meeste knoopcellen zijn aanzienlijk dunner dan dit type. Het laatste cijfer in de typeaanduiding geeft altijd de dikte aan, en dit model wordt gebruikt wanneer er relatief veel vermogen nodig is. Vanwege de dikte kan deze batterij echter niet overal worden toegepast. Buiten deze soort zijn er nog veel meer soorten van de lithium knoopcel batterij.

CR2477 batterij

Wij leveren de CR2477 batterij van het gerenommeerde merk Ansmann, bekend om de kwaliteit van hun batterijen. Onze voorraad heeft een lange houdbaarheidsdatum, waardoor u zonder problemen enkele batterijen kunt inslaan. Hoewel er slechts enkele merken zijn die deze batterijen produceren, kunt u in principe verschillende merken knoopcellen gebruiken zolang de code overeenkomt. Let echter op de code BR2477, omdat deze een andere chemische samenstelling heeft en niet geschikt is voor alle toepassingen.

CR2477 vs CR2477N 

Vergelijkend met de CR2477, bieden we ook de CR2477N van Renata aan, die speciaal is ontwikkeld om in een houder te passen. De CR2477 batterijen zijn plat, terwijl de CR2477N batterij in een houder past.

Voordelen CR2477

Een groot voordeel van de CR2477 batterij is dat deze bestand is tegen lage temperaturen vanwege het gebruik van lithium als bestanddeel. Hierdoor kunnen ze goed presteren, zelfs in koude omstandigheden, wat ze ideaal maakt voor bijvoorbeeld autosleutels in de winter.

Ondanks hun compacte formaat hebben CR2477 batterijen een relatief hoge capaciteit om langdurig de gewenste spanning te behouden. Ze gaan meestal lang mee in verschillende toepassingen, omdat ze niet vaak worden gebruikt in apparaten die een hoge stroom vereisen.

Let op dat de meeste CR2477 batterijen nu verpakt zijn in een kindveilige verpakking om ongelukken te voorkomen. Bij het plaatsen van de batterij in uw apparaat, zorg ervoor dat u de juiste polariteit volgt, meestal aangegeven door een plus-teken of de zijde waar de code is geschreven.

Waarom kunt u uw CR2477 batterij het beste bij ons kopen?

Bij Batterijenstunter.be hanteren we een eerlijk voorraadbeheer, zodat u zeker weet dat de bestelde producten direct leverbaar zijn. Als u meer batterijen nodig heeft dan onze voorraad, neem dan contact met ons op, en we zullen u de verwachte levertijd geven. Indien u in de buurt van Roermond woont, heeft u de mogelijkheid om de CR2477 batterij op te halen tijdens werkdagen.

Bij het weggooien van gebruikte batterijen, denk aan het milieu en breng ze naar een inzamelpunt. Wij hebben ook een inzamelmiddel in onze winkel voor normale batterijen. Zo kunnen we samen zorgen voor een duurzame omgang met batterijen. Naast de CR2320 zijn er nog veel andere soorten knoopcellen beschikbaar, de meest populaire zijn de CR2025, CR2032, CR2430 en de CR2450.

Als u op zoek bent naar de CR2477 batterij, is Batterijenstunter.be altijd de beste keuze!