LR59 batterij

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1

Hieronder vindt u informatie over de LR59 batterij, een veelgebruikte knoopcel met de afmetingen 7,9 x 2,65 mm en een spanning van 1,5V. Deze alkaline batterij wordt voornamelijk ingezet bij situaties met laag stroomverbruik vanwege de beperkte lading die het kan opslaan. Naast dit type zijn er diverse andere soorten van de alkaline knoopcellen beschikbaar. In deze gids ontdekt u alles over de LR59 batterij, inclusief toepassingen, alternatieve benamingen en het zilveroxide vervangingsmogelijkheid.

Alternatieve codes voor de LR59 batterij

Het kan verwarrend zijn, want naast de aanduiding LR59 kunnen er verschillende codes op de alkaline LR59 batterij staan. Leveranciers maken gebruik van diverse codes, zoals AG2, LR726 of 196, hoewel het steeds om dezelfde batterij gaat. Deze batterij wordt toegepast bij laag stroomverbruik, aangezien een alkaline knoopcel van dit formaat beperkte lading kan vasthouden. Onze selectie alkaline knoopcellen fungeert als uitstekend alternatief voor elk ander merk. Veel online winkels verkopen de batterij onder specifieke codes, wat tot verwarring kan leiden wanneer u meerdere varianten koopt. Onze bijgeleverde pakbon vermeldt echter welke codes overeenkomen met de door u bestelde code, waardoor u altijd duidelijkheid heeft over de benodigde batterij voor elke toepassing.

Alternatief voor de LR59 batterij: zilveroxide

Het valt op dat veel mensen nog steeds alkaline batterijen in horloges plaatsen. Dit is echter geen goede keuze. Kies altijd voor zilveroxide, omdat alkaline batterijen een hoog risico op lekkage met zich meebrengen en bovendien minder lang meegaan. De batterijen met aanduidingen zoals LR en AG zijn niet geschikt voor deze toepassing. Wilt u een alternatief voor de LR59 batterij in uw horloge? Dan is de SR726 batterij een geschikte optie. Het is raadzaam om elke alkaline knoopcel te vervangen door een zilveroxide horloge batterij, vooral bij gebruik in horloges. Het vervangen van alkaline batterijen brengt namelijk hogere kosten met zich mee dan het prijsverschil tussen alkaline en zilveroxide.

Waarom bij ons de LR59 batterij aanschaffen?

Bij tal van online winkels kunt u eindeloos LR59 batterijen bestellen, om vervolgens te ontdekken dat ze niet op voorraad zijn. Bij Batterijenstunter.be hanteren we een andere aanpak. Het aantal LR59 batterijen dat u in onze webshop ziet, vertegenwoordigt daadwerkelijk onze voorraad. Het is niet mogelijk om meer te bestellen dan we daadwerkelijk beschikbaar hebben. Hierdoor bent u verzekerd van direct leverbare artikelen. Heeft u echter meer nodig? Neem dan contact op; vaak kunnen we snel schakelen. LR59 batterij kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.