CR2330 3V

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR2330 batterij
Ansmann CR2330 batterij
€3,59

De CR2330 3V is een lithiumknoopcel met een nominale spanning van 3 volt. Deze knoopcel heeft een diameter van 23 millimeter en een dikte van 3,0 millimeter. Deze afmetingen zijn reeds gecodeerd in de naam CR2330 3V, waarbij de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte. Het "CR" in de naam staat voor "cylindrical round" en wordt meestal aangetroffen op de batterij, gevolgd door de rest van de code, die in dit geval CR2330 3V is. Het is belangrijk op te merken dat er verschillende andere typen van de lithium knoopcel batterij beschikbaar zijn als deze afmetingen niet aan uw behoeften voldoen.

Installeren CR2330 3V batterij

Als u de CR2330 3V batterij wilt installeren, moet u deze uit de verpakking halen en in het desbetreffende apparaat plaatsen waarvoor u deze hebt aangeschaft. In veel gevallen zult u aan één kant van de batterij een positief teken zien (+), wat aangeeft dat deze zijde moet overeenkomen met de markering in uw apparaat. Als er geen positief teken op de batterij staat, is de zijde waarop de tekst is geschreven, doorgaans de positieve zijde bij lithiumknoopcellen.

Bij gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel is het belangrijk om voorzichtig te werk te gaan bij het openen van de behuizing, om schade te voorkomen, en goed te letten op de juiste plaatsing van de batterij. Meestal is de zijde met de code de zichtbare zijde en daarmee een nuttig herkenningspunt. Vergeet niet dat we ook andere batterijtypen aanbieden, zoals de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9 volt batterij.