AG4 batterij

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

Ontdek de AG4 batterij - Een veelgebruikte knoopcel van 6,8 x 2,6 mm met een spanningsafgifte van 1,5V. Naast dit type zijn er diverse andere soorten van de alkaline knoopcellen beschikbaar. Leer alles over deze batterij, de toepassingen, alternatieve benamingen en zilveroxide vervangers.

Andere coderingen voor AG4

Het kan verwarrend zijn, want naast AG4 hebben leveranciers ook codes als LR626, LR66 of 177 voor dezelfde batterij. Onze knoopcellen zijn perfecte vervangers voor andere merken. Op de pakbon vermelden wij gelijkwaardige codes, zodat u altijd weet welke batterij u nodig heeft.

Kies voor een AG4 batterij alternatief

Vermijd het gebruik van alkaline batterijen in horloges vanwege de kans op lekken en een kortere levensduur. Kies in plaats daarvan voor een zilveroxide horloge batterij. Voor horloges raden we de SR626 batterij aan. Het prijsverschil tussen alkaline en zilveroxide is verwaarloosbaar vergeleken met de kosten van frequente vervanging.

Waarom bij ons kopen?

Bij batterijenstunter.be tonen we onze daadwerkelijke voorraad in de webshop, dus geen teleurstellingen na bestelling. Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 16.00 uur worden dezelfde dag verzonden. Neem contact op als u meer nodig heeft; we helpen graag. Koop nu uw AG4 batterij bij Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding!