AG12 batterij

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

Ontdek de veelgebruikte AG12 batterij bij Batterijenstunter.be! Deze knoopcel heeft een compact formaat van 11,6 x 4,2 mm en levert een betrouwbare spanning van 1,5V dankzij de alkaline technologie. Naast dit type zijn er diverse andere soorten van de alkaline knoopcellen beschikbaar.

Andere codes voor de AG12 batterij

Let op: soms worden er verschillende codes gebruikt voor dezelfde AG12 batterij, zoals LR1142, LR43 of 186. Bij Batterijenstunter.be bieden we een heldere oplossing voor het vinden van de juiste batterij. Uw pakbon bevat duidelijke verwijzingen naar overeenkomende codes, waardoor u altijd weet welk batterijtje u voor welke toepassing nodig heeft.

AG12 batterij alternatief

We zien nog steeds heel vaak dat mensen alkaline batterijen gebruiken in horloges. Doe dit niet, kies altijd voor zilveroxide, alkaline geeft een grote kans op lekken en deze gaan bovendien minder lang mee. De batterijen met de letters LR en AG dus niet gebruiken voor deze toepassing. Indien u een AG12 batterij alternatief wilt voor in uw horloge, kies dan voor de SR43 batterij. U kunt dus iedere alkaline knoopcel vervangen door een zilveroxide horloge batterij wat wij ook aanraden bij gebruik in een horloge. Bij gebruik van alkaline moet u de batterij eerder vervangen of laten vervangen als u het zelf niet kunt, dit brengt meer kosten met zich mee dan het prijsverschil tussen alkaline en zilveroxide.

Waarom kunt u uw AG12 batterij het beste bij ons kopen?

Waarom kiezen voor Batterijenstunter.be? In tegenstelling tot veel andere webshops vermelden wij de werkelijke voorraad van AG12 batterijen bij elk product. Zo bent u zeker van directe leverbaarheid. Mocht u meer nodig hebben, neem dan contact op voor snelle service. Ontdek de beste aanbiedingen voor AG12 batterijen op Batterijenstunter.be!