AG9 batterij

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

In deze categorie vindt u de AG9 batterij, een veelgebruikte knoopcel van 9,5 x 3,6 mm en een spanning van 1,5V. Naast dit type zijn er diverse andere soorten van de alkaline knoopcellen beschikbaar. Ontdek hier alles over de AG9 batterij, inclusief toepassingen, alternatieve benamingen en het zilveroxide alternatief.

Alternatieve codes voor de AG9 batterij

Andere benamingen voor de AG9 batterij kunnen verwarrend zijn, aangezien leveranciers verschillende codes gebruiken, zoals LR936, LR45 of 194. Ongeacht de code blijft het dezelfde batterij, geschikt voor laag stroomverbruik. Onze alkaline knoopcellen zijn uitstekende vervangers voor andere merken. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn als u meerdere soorten koopt, maar op onze pakbon staat duidelijk vermeld welke codes overeenkomen met uw bestelling, zodat u altijd weet welk batterijtje geschikt is voor welke toepassing.

AG9 batterij voor horloges

Let op: Gebruik geen alkaline batterijen in horloges, omdat deze een groot risico op lekkage met zich meebrengen en bovendien minder lang meegaan. Kies in plaats daarvan altijd voor een zilveroxide horloge batterij, zoals de SR936 batterij, als alternatief voor uw horloge. Het prijsverschil tussen alkaline en zilveroxide wordt ruimschoots gecompenseerd door de langere levensduur en de vermijding van extra kosten voor het vervangen van lekkende batterijen.

Waarom kunt u uw AG9 batterij het beste bij ons kopen?

Bij batterijenstunter.be bieden we een transparante voorraadstatus. Het aantal AG9 batterijen dat u ziet bij onze producten is daadwerkelijk op voorraad en kan niet worden overschreden in de webshop. U bent dus altijd verzekerd van directe beschikbaarheid van uw bestelling. Mocht u meer batterijen nodig hebben, neem dan contact met ons op; we staan klaar om snel te schakelen. Kies voor de beste aanbieding en koop uw AG9 batterij bij Batterijenstunter.be!