LR43 batterij

4 ProductenPagina 1 van 1

In deze categorie vindt u de LR43 batterij, een populair knoopcelbatterijtje van 11,6 x 4,2 mm. Met een uitgangsspanning van 1,5V is deze alkaline batterij ideaal voor toepassingen met een laag stroomverbruik. Naast dit type zijn er diverse andere soorten van de alkaline knoopcellen beschikbaar. Lees verder voor meer informatie over de LR43 batterij, toepassingen, alternatieve benamingen en het zilveroxide alternatief.

Andere aanduidingen voor de LR43 batterij

Het kan verwarrend zijn, maar de LR43 batterij kan ook onder verschillende codes bekend staan, zoals AG12, LR1142 of 186. Ongeacht de code, het betreft altijd hetzelfde batterijtje. Onze alkaline knoopcellen zijn perfecte vervangers voor elk ander merk. Geen zorgen meer over het identificeren van de juiste batterij: op onze pakbon staat duidelijk aangegeven welke codes overeenkomen met uw bestelling.

LR43 batterij alternatief - Kies voor zilveroxide!

We merken nog vaak dat mensen alkaline batterijen in horloges gebruiken. Maar dit raden we af! Kies altijd voor zilveroxide, omdat alkaline een groot risico op lekkage met zich meebrengt en bovendien minder lang meegaat. Voor horloges adviseren we de SR43 batterij als alternatief voor de LR43. Vervang elke alkaline knoopcel door de zilveroxide horloge batterij, wat uiteindelijk kostenbesparend is vanwege de langere levensduur.

Waarom bij ons uw LR43 batterij kopen?

Bij veel webshops kunt u talloze LR43 batterijen bestellen, maar achteraf blijken ze niet op voorraad te zijn. Bij batterijenstunter.be werken we anders. De voorraad LR43 batterijen die u in onze webshop ziet, is daadwerkelijk beschikbaar en kan direct worden geleverd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over onverwachte vertragingen. Als u meer nodig heeft, neem dan contact met ons op, en we schakelen snel om aan uw behoeften te voldoen. Koop uw LR43 batterij bij Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding!