CR2025 batterij

8 ProductenPagina 1 van 1

De CR2025 is een van de meest gebruikte knoopcelbatterijen ter wereld. Dit type wordt voor zeer veel uiteenlopende elektronische toepassingen gebruikt, denk aan autosleutels, poortopeners enz. Er zijn zoveel toepassingen voor deze CR2025 batterij dat u hem wellicht ergens anders voor nodig heeft, elke dag komt er wel weer een nieuw apparaat op de markt waarin deze verwerkt kan zijn. Dit type heeft een lagere capaciteit dan bijvoorbeeld de CR2032, maar nog steeds een efficiënte en veilige keuze voor veel soorten van elektronische apparaten met een lange levensduur, zonder zorgen van verlies van capaciteit over langere tijd. Buiten deze soort zijn er nog veel meer soorten van de lithium knoopcel batterij.

CR2025 batterij

Bij ons vindt u diverse merken van de CR2025 batterij, waaronder Ansmann, Duracell, Panasonic, Varta, Energizer en GP. Deze A-merk batterijen staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Bij grotere afnames bieden wij staffelkortingen aan, dus als u regelmatig grote hoeveelheden batterijen nodig heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen voor een passende oplossing. Onze voorraad is ruim en heeft altijd een toekomstige houdbaarheidsdatum, zodat u de batterijen op reserve kunt houden. 

CR2025 code

Elke fabrikant gebruikt mogelijk een andere code voor de CR2025 batterij, zoals 2025, ECR2025, KCR2025, 5003LC of CR 2025 batterij. De gestandaardiseerde code is CR2025, maar merken kunnen nog steeds hun eigen codes gebruiken, gevolgd door de spanning (3V of 3 volt). Let echter op de code BR2025, omdat deze een andere chemische samenstelling heeft en bedoeld is voor specifieke toepassingen. U kunt voor deze toepassing gewoon de batterij met CR code nemen. Andersom gaat niet, de BR variant zal bij CR toepassing niet voldoende stroom leveren.

Voordelen CR2025

De CR2025 batterijen zijn bestand tegen lage temperaturen, wat ze geschikt maakt voor gebruik in bijvoorbeeld autosleutels tijdens koude weersomstandigheden. Ondanks hun kleine formaat hebben ze een relatief hoge lading, waardoor ze langdurig de gewenste spanning kunnen leveren. Let bij het plaatsen van de batterij in uw apparaat op de juiste polariteit en voorkom contact met vingers om vetaanslag te vermijden.

Waarom kunt u uw CR2025 batterij het beste bij ons kopen?

Bij Batterijenstunter.be kunt u verzekerd zijn van directe leverbaarheid van de producten die u bestelt, omdat de voorraad op de website altijd actueel wordt gehouden. Als u meer batterijen nodig heeft dan onze eigen voorraad, kunt u contact met ons opnemen voor de levertijd. Indien gewenst kunt u de batterijen afhalen op ons adres in Roermond om verzendkosten te besparen.

Wij benadrukken ook het belang van het milieu en raden aan om gebruikte batterijen niet zomaar weg te gooien, maar ze te verzamelen en in te leveren bij inzamelpunten in veel winkels, waaronder die van ons. Dit draagt bij aan een duurzame en milieuvriendelijke omgang met batterijen. Naast dit model zijn er nog meer soorten van de 3V lithium knoopcel, de meest populaire zijn de CR2032, CR2430 en de CR2450.

Bij Batterijenstunter kunt u op een voordelige manier uw CR2025 batterij kopen, met de garantie van kwaliteit en snelle levering.