Varta batterijen

Varta batterijen zijn zeer betrouwbare batterijen. Het Duitse merk produceert al zeer lang batterijen van topkwaliteit voor consumenten, industrie en speciale toepassingen en kunt u bij ons eenvoudig kopen. De historie van Varta gaat zeer ver terug in de tijd, al in 1887 richt Adolf Müller het bedrijf Büsche & Müller op. In 1890 gaan AEG en Siemens accumulatoren produceren en zij investeren in het bedrijf Büsche & Müller en wordt omgedoopt tot Accumulatorenfabrik AG (of ook wel AFA). In 1904 ontwikkelt AFA het merk VARTA®, in eerste instantie voor de productie van kleine, draagbare accumulatoren die worden gebruikt voor het ontsteken van verbrandingsmotors. Aanzwengelen is nu niet meer nodig. In 1893 werd de eerste accu in een auto gebruikt, een markt waarin Varta nu nog steeds toonaangevend is. In 1905 werden de eerste batterijen voor verlichting van auto's geproduceerd. Jaren later werd begonnen met het ontwikkelen van alkaline batterijen en weer later de lithium en oplaadbare batterijen. 

Alkaline | lithium | oplaadbaar | horloge batterijen Varta

Van het merk Varta leveren wij diverse type batterijen. Wij leveren alkaline, lithium, oplaadbare en horloge batterijen. Alkaline Varta batterijen die wij leveren zijn de longlife power blisterverpakkingen in AA, AAA, C, D en 9V voor consumenten en de Varta industrial voor industrie en grootgebruik. Uiteraard kunnen de Varta grootverpakkingen ook door particulieren besteld worden. Deze zijn veelal lager in prijs door geringere verpakkingskosten. Lithium batterijen van Varta die wij aanbieden zijn de AA en AAA varianten alsmede een aantal knoopcel batterijen en de CR2 en CR123A. In onze webshop vindt u ook een assortiment oplaadbare Varta batterijen alsmede batterijladers.

Varta horloge batterij

Er bestaan enorm veel diverse maten horloge batterijen en Varta is een van de producenten die horloge batterijen maakt. Varta produceert alle maten horloge batterijen welke wij allemaal in ons assortiment hebben. Varta werkt met een code met een V ervoor, maar wij hebben bij ieder type ook het SR nummer opgenomen zodat u altijd de goede koopt. Ieder merk heeft zo zijn eigen codes voor horloge batterijen wat het af en toe best lastig maakt de juiste te vinden. Wij hebben echter de meest gebruikte codes bij de batterijen staan. De code staat vaak (zeer klein) op de batterij. Om te achterhalen welk type batterijtje u nodig heeft kunt u het beste op uw oude batterij kijken naar de code. Omdat deze er vaak klein op staat en dus lastig is om af te lezen kunt u het beste een foto maken van uw oude batterij en deze vervolgens vergroten, dit maakt het eenvoudiger om de code af te lezen. Zo kunt u dus achterhalen welk type batterij u nodig heeft. Zoekt u nog een ander type Varta batterijen, laat het ons weten, we kunnen vrijwel alles snel leveren. Alle informatie over dit merk vindt u ook op de pagina van Varta

Varta batterijen kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.