L40 batterij

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR1216 batterij
Ansmann CR1216 batterij
€2,89
Varta CR1216 batterij
Varta CR1216 batterij
€3,09

De L40 is een lithium-knoopcel met een nominale spanning van 3 volt, een diameter van 12 mm en een dikte van 1,6 mm. Deze batterij wordt ook wel aangeduid met de code CR1216. Het is belangrijk op te merken dat er verschillende andere formaten van lithium knoopcel batterijen beschikbaar zijn als deze afmetingen niet geschikt zijn voor uw toepassing.

Toepassing L40 batterij

Om de L40-batterij te installeren, verwijdert u deze eerst uit de verpakking en plaatst u deze in het apparaat waarvoor u deze hebt aangeschaft. In veel gevallen kunt u aan één kant van de batterij een plus-teken vinden, wat aangeeft dat deze kant moet overeenkomen met de positieve markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, is de zijde waarop tekst staat meestal de positieve zijde bij lithium-knoopcellen. Bijvoorbeeld, als u de batterij in een autosleutel wilt gebruiken, moet u extra voorzichtig zijn bij het openen van de behuizing om schade te voorkomen. Zorg ervoor dat u goed let op hoe de batterij moet worden geplaatst. Vaak bevindt de zijde met de code zich aan de buitenkant en dient deze als een herkenningspunt.

Als u op zoek bent om de L40-batterij aan te schaffen, kunt u terecht bij Batterijenstunter.be, uw beste keuze voor batterijen. U kunt uw bestelling compleet maken met onze assortimenten AA batterijen, AAA batterijen, C batterijen, D batterijen of 9 volt batterijen.