AG0 batterij

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

Ontdek de AG0 batterij bij Batterijenstunter.be, een veelgebruikte knoopcel van slechts 5,8 x 2,15 mm groot en met een afgegeven spanning van 1,5V. Naast dit type zijn er diverse andere soorten van de alkaline knoopcellen beschikbaar. Lees verder voor alle details over de AG0 batterij, toepassingen, alternatieve benamingen en het zilveroxide alternatief.

Andere codes voor de AG0 batterij

Het kan verwarrend zijn, want naast AG0 zijn er ook alternatieve codes in omloop, zoals LR63, LR521 of 179. Deze codes verwijzen echter allemaal naar hetzelfde batterijtje. Bij Batterijenstunter.be zorgen we voor duidelijkheid door de juiste codes op onze pakbonnen te vermelden, zodat u altijd weet welke batterij u nodig heeft voor welke toepassing.

AG0 batterij alternatief

We zien nog vaak dat mensen alkaline batterijen gebruiken in horloges, maar dit kan lekkage veroorzaken en ze gaan bovendien minder lang mee. Kies altijd voor een zilveroxide horloge batterij zoals de SR521 batterij, als u een alternatief zoekt voor uw horloge. Bij Batterijenstunter.be raden we het gebruik van zilveroxide aan vanwege de langere levensduur en betrouwbaarheid.

AG0 batterij koopt u bij ons in de webshop!

Bij veel webshops kunt u batterijen bestellen die uiteindelijk niet op voorraad blijken te zijn. Bij Batterijenstunter.be is dat anders. Het aantal AG0 batterijen dat u ziet staan in onze webshop, is het werkelijke aantal dat direct leverbaar is. Zo voorkomen we teleurstellingen en garanderen we snelle leveringen. Mocht u toch meer batterijen nodig hebben, neem dan contact met ons op, wij kunnen snel schakelen. Kies voor Batterijenstunter.be voor de beste aanbiedingen en snelle levering van AG0 batterijen.