Boor 2,3 mm

Filters
7 ProductenPagina 1 van 1

Bent u op zoek naar een boor van 2,3mm voor nauwkeurige klussen? Dan bent u hier aan het juiste adres! In deze categorie treft u alle opties aan voor boormogelijkheden om gaten van 2,3 mm te creëren. Ons eigen magazijn beschikt over een ruime voorraad van onze 2,3mm boren, zodat u altijd kunt vertrouwen op beschikbaarheid. Bovendien wordt het aantal beschikbare producten duidelijk weergegeven bij elk item, waardoor u gemakkelijk kunt zien hoeveel items we op voorraad hebben liggen.

Opties voor het boren van een 2,3 mm gat

Het is belangrijk op te merken dat het vinden van boren in deze specifieke diameter niet altijd vanzelfsprekend is; er is namelijk niet van ieder soort boor een te vinden in een diameter van 2,3 mm. In ons assortiment bieden we 2,3 mm boren aan voor het boren in metaal. De volgende metaalboren treft u in deze categorie:

  • HSS rolgewalst: Geschikt om te boren in lood, zink, aluminium, koper, kunststof, zachte ijzerlegeringen en zachte staallegeringen.
  • HSS geslepen: Geschikt om te boren in alle metaalsoorten, met uitzondering van moeilijk te verspanen materialen zoals RVS en inox.
  • Cobalt: Geschikt om te boren in RVS, inox en andere moeilijk te verspanen metaalsoorten.
  • Plaatboor: Geschikt om te boren in alle dunne metaalsoorten, met uitzondering van moeilijk te verspanen materialen zoals RVS en inox.